Канадський Марк Chat
-
Тільки онлайн
-
Так
-
Купу документів треба заповнити, приложити. Тобто я це зараз заповнюю просто так, мені ж не потрібен новий перміт? Я знаю, що треба указати інформацію, що наче мені не потрібен новий перміт, це я роблю виключно для члена сім'ї. Проте без усіх заповнених форм мене не пускає далі. Це дійсно такий довгий процесс отримання нового перміта? Вибачте, що написала забагато😔
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, ще раз. Мій ворк перміт дійсний. Зараз я від свого імені (аккаунт IRCC) продовжую синові візітор перміт. Але від мене вигаться заповнювати форму та додавати документи від свого імена, начебто мені потрібен новий візітор. Але мені він не потрібен. Це правильно я роблю?
-
Зробите діду 83 роки? спина трохи волохата але я думаю нічого страшного
-
Хтось може підсказати за договір оренди? Ось таке в аплікації на ренту
-
Так, це дивно, я також заходила попередньо на цей сайт, і форму дає заповнити від мого імені, а не дитини, також цікавить це. Зверталась з питанням до консультантів з соціальних питань, відповідь - пробуйте, не бійтеся гратися з формами)) Але ж це Канада, дуже не хочеться наплужити з документами(( Людо, напишіть потім, будь ласка, що з того вийшло. Удачі Вам!
-
-
В Україні не вклеюють Не тільки Польща В листі запиті на паспорт , є посилання на сайт , де є список всіх візових центри в світі В минулому році , відправляли з Києва , через турагенцію в Чернівцях , в Бухарест Пошукайте через пошук в группі , сотні повідомлень
-
Нічого не потрібно Головне на рейси зареєструватись )
-
З самого початку трохи дивно, що немає опції просто подовжити перміт члениам сім'ї, нехай від свого імені, але не заповнювати і не прикладати стільки документів та інформації, а потім в кінці додавати інформаційний лист, що взагалі то я не для себе це роблю, у мене то все гаразд))