Канадський Марк Chat
-
Так, це дивно, я також заходила попередньо на цей сайт, і форму дає заповнити від мого імені, а не дитини, також цікавить це. Зверталась з питанням до консультантів з соціальних питань, відповідь - пробуйте, не бійтеся гратися з формами)) Але ж це Канада, дуже не хочеться наплужити з документами(( Людо, напишіть потім, будь ласка, що з того вийшло. Удачі Вам!
-
-
В Україні не вклеюють Не тільки Польща В листі запиті на паспорт , є посилання на сайт , де є список всіх візових центри в світі В минулому році , відправляли з Києва , через турагенцію в Чернівцях , в Бухарест Пошукайте через пошук в группі , сотні повідомлень
-
Нічого не потрібно Головне на рейси зареєструватись )
-
З самого початку трохи дивно, що немає опції просто подовжити перміт члениам сім'ї, нехай від свого імені, але не заповнювати і не прикладати стільки документів та інформації, а потім в кінці додавати інформаційний лист, що взагалі то я не для себе це роблю, у мене то все гаразд))
-
Норм. Ти підписаний на новини vfs? )))
-
який сервіс краще купляти квитки
-
Напряму у авіакомпаній - найнадійніше А так , особисто маю великий досвід з Expedia. ( в Канаду , теж там купували )Можу порадити його використання
-
Напряму у авіакомпаній - найнадійніше А так , особисто маю великий досвід з Expedia. ( в Канаду , теж там купували )Можу порадити його використання
-
А як можна проїхати для українців безкоштовно рейси є через wissair
-
добре,дякую
-
Ніколи ))) Тут всі разом спілкуються Питайте , вам хтось надасть відповідь
-
усім добрий вечер,я тільки недавно узнав про телеграм Канадського Марка,скажіть мені будь-ласка коли він саме спілкується з учасниками?