Канадський Марк Chat
-
Я ходила але мені вибиває помилку 😅
-
все працює в TD з гривневою картою монобанк. Можна зняти еквівалент 12500 грн. на тиждень. Сподіваюсь ви уважно дивились, бо в TD банкомат пропонує відразу в CAD або конвертацію через євро. Можливо ви натиснули другий варіант, а на карті вимкнена подвійна конвертація.
-
Дякую!
-
Дякую велике Завтра попитаюсь зняти!
-
Доброго дня всім! Можливо хтось в курсі, чи можливо буде продовжити ворк перміт до завершення його строку дії?
-
Доброго дня, наскільки мені відомо, зараз його можна "продовжити", тобто обміняти на новий трирічний, подавши заявку до березня 2024 року, якщо Ви вже знаходитесь у Канаді.
-
У вас некоректні дані. Подовження пермітів немає. Подають на новий. І не всі бажаючі, а в силу певних обставин, таких як закінчення терміну дії паспорту, наприклад. І видають його, переважно, на строк, щоб сумарно вийшло 3 роки. Інколи, це людський фактор, перміт видавали на довший строк, але це як виключення.
-
Прекрасна Сніг пів року Ніяких калюж Сонечко , можна засмагати Минула напевно була з середньою температурою , мінус 15-17 Сміливо пару годин можна на вулиці гуляти Якщо порівнювати з Україною , то зовсім не холодно Тут при мінус 10 і з сонцем , можна без шапки ходити , в Києві при мінус 2 , в магазин не хочеться йти Бувало пару разів за зиму , під мінус 40. Весело )))) але то не довго , 3-4 дні. Дуже сильно впливає вітер З вітром і мінус 5 , буде холодніше , ніж з сонцем і мінус , 20 Всю зиму проходив в літніх кросівках і весняній курточці ( але з машиною )
-
Доброго дня, де в Едмонтоні можна не дорого зробити хімчистку авто?