Канадський Марк Chat
-
Дорогі члени групи, Був би вдячний за ваш відгук на Google Картах, щоб допомогти іншим знайти нас. Будемо вдячні за вашу підтримку. Якщо що то це не безплатно, за відгук оплата $5 Якщо хочете за пару секунд підзаробити на чашечку кохххфе то пишіть в лс
-
Оййй скільки срачу без причини 😱 Руками зрозуміло що можна помити, можна й паровий пилолос взяти в оренду, але тоді добре написати яку і де хімію краще взяти щоб салон не пошкодити, і де в оренду взяти пилосос. Ну і другий варіант це пробувати викликати мобільний детейлінг. Він коштує 120$ за 7 місний кросовер.
-
Відзвітуєтеся, тут як там пошуки і чим закінчилися, бо поки тут мені свої , виражаючись Вашими словами, " висери" строчили, я вже найшов де, хто та за склільки робить хімчистку в Едмонтоні, то власне щоб не було дійсно, з Вашої сторони " висером" то напишіть тут Ваші, результати бо то виходить, стільки тексту , Вашими словами " висеру" а толку з Вас як з козла молока!
-
Я десь сказав що то не людина?) Для чого ці уточнення?) Порада і допомога, в Канадіан таер, хімію купити і взяти в оренду миючий пилосос.. То Ваше не дорого... Бо все що тут то Вам дорого 😉 Хоча кому я що пишу, якщо навіть пошуком не уміють люди в телеграмі користуватися, про яке прибирання самому може йти розмова) Ще напьютсья тієї хімії не дай Бог 😂😂😂
-
+ федеральний податок - 5%+-
-
Доброго дня! Підкажіть з якого сайту можна замовити квитки в Калгарі, знаходячись в Україні. Дякую!
-
Там в сервісі все докладно розписано коли ви бронюєте
-
Дякую за інформацію! Плануємо з Варшави. Думаю чи обов'язково в авіакасах купувати, чи можливо через сайт, але там одна пересадка у Франції, як виглядати буде білет, чи без проблем на електронну пошту прийде?
-
Дякую всім за підказки! Плануємо виїзд із дітьми, завчасно все з'ясовуємо!