Канадський Марк Chat
-
Відзвітуєтеся, тут як там пошуки і чим закінчилися, бо поки тут мені свої , виражаючись Вашими словами, " висери" строчили, я вже найшов де, хто та за склільки робить хімчистку в Едмонтоні, то власне щоб не було дійсно, з Вашої сторони " висером" то напишіть тут Ваші, результати бо то виходить, стільки тексту , Вашими словами " висеру" а толку з Вас як з козла молока!
-
Я десь сказав що то не людина?) Для чого ці уточнення?) Порада і допомога, в Канадіан таер, хімію купити і взяти в оренду миючий пилосос.. То Ваше не дорого... Бо все що тут то Вам дорого 😉 Хоча кому я що пишу, якщо навіть пошуком не уміють люди в телеграмі користуватися, про яке прибирання самому може йти розмова) Ще напьютсья тієї хімії не дай Бог 😂😂😂
-
+ федеральний податок - 5%+-
-
Доброго дня! Підкажіть з якого сайту можна замовити квитки в Калгарі, знаходячись в Україні. Дякую!
-
Там в сервісі все докладно розписано коли ви бронюєте
-
Дякую за інформацію! Плануємо з Варшави. Думаю чи обов'язково в авіакасах купувати, чи можливо через сайт, але там одна пересадка у Франції, як виглядати буде білет, чи без проблем на електронну пошту прийде?
-
Дякую всім за підказки! Плануємо виїзд із дітьми, завчасно все з'ясовуємо!
-
100% можливо, але, по факту, так чи інакше, десь тиждень в середньому на це піде.
-
www.telus.com/en Десь 55-60 канадських доларів на місяць. Є ще www.koodomobile.com/en Ціна, десь 40 канадських, але я не в курсі чому вони дешевші