Канадський Марк Chat
-
Буває таке що коли подаєшся з дружиною то ти отримуєш менший бал, порівняно з самостійною подачею. Частина людей може через це подаватися без чоловіка/дружини, а потім їм отримувати PR за програмою сімейного спонсорства. Бюрократія в чистому вигляді.
-
Цікавить.
-
Добрий вечір, робити ime перед вїздом обовязково?
-
Марк та учасники групи,доброго дня! Скажіть будь ласка,чи допомагаєте контактами чи сайтами в розселенні на перший час ?
-
Привіт всім, хто знає, новоприбулих в Вінніпезі розміщають в готелі? Є місця, чи там тоже лишилося дуже мало місць і новоприбулих (не пенсіонерів, не інвалідів, без дітей) не розміщають вже?
-
А хто знає як поговорити з Канадським Марком особисто? Буду вдячний за відповідь та допомогу.
-
Всім привіт, робити ime перед в'їздом в Канаду обов'язково?
-
Він може мені в підказати, оскільки давно в Канаді.
-
Не обовʼязково , але можна . По cuaet , його можна пройти протягом 90 днів , по приїзду
-
IME дает вам доступ к врачам группы IRCC (врачам), специализирующимся на здоровье иммигрантов и беженцев. Только врачи группы могут выполнять immigration medical экзамены (IME), принятые Immigration, Refugees and Citizenship Canada (ИРКС).
-
Не чув 🤷♂️За умовами програми , так було Ми проходили вже у Канаді
-
Дякую, просто там вже якийсь новий закон про то зробили, трошки напрягся😅
-
Найдешевше Вам буде доставка з України Укрпоштою, але якщо нікого взагалі немає щоб вам купили і відправили, тоді можу дати вам ссилку на групу у ФБ де займаються доставкою ліків по Канаді. Напишіть мені у приват
-
Думав можливо хтось займається відправкою
-
Якщо нікого немає на батьківщині