Канадський Марк Chat
-
Скільки завгодно, якщо декларувати. Без декларування 10к канадських доларів. Декларувати не страшно, нічого підтверджувати не потрібно, ну якщо не космічні суми, якщо космічні, потрібний якийсь папірець звідки ви зняли ці гроші Взагалі, декларувати дуже корисно, бо потім не будете думати стосовно податків на ці гроші
-
Тобі не зрозуміти! Навіть не намагайся!
-
Дякую за інформацію!
-
Ворк перміт - це окремий документ. В аеропорту зараз його видають тим, хто має Worker visa. Наразі в кого Visitor, на Ворк перміт треба подавати онлайн. Можливо, є виключення, на розсуд офіцера. Раніше всім було в аеропорту, бо перша хвиля віз була лише Visitor. В паспортах не може бути віза WP, як ви написали. Це різні речі. Віза і дозвіл
-
Незручно говорити, але я шукаю колясочку для моєї 2.5 років доньки. Прилетіли в Едмонтон 8.10 ще нічого незнаємо... можливо у когось є недорого купити. Буду дуже вдячна.
-
Доброго дня група.🙏
-
Ну ми роздрукували коли нам прийшла візана електрону почту WP, потім по прильоту до Калгарі в аеропорту імміграційна служба побачили розспічатані WP видала на всю нашу сім' ю оригінали
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, WP ставлять зараз в аеропорту по прильоту? Деякі люди приїхали і їм сказали, що онлайн форму заповнити, яку чекають декілька місяців. В паспортах поставлені візи WP.
-
знаю десятки людей яким відмовили 🤷♂️ деяким по два рази. Так що я б не сказав що стаді перміт отримати легко і тип паче що точно дадуть. Це зараз по CUAET шара. До речі туристичну візу теж не факт що дадуть. Можете подивитись десь в інтернеті натрапляв на статистику відмов по країнам.
-
А декілька людей, яких я знаю, які так зробили ще багато років тому, кажуть про протилежне, що той стаді перміт отримати не велика справа) просто деякі сидять і кажуть, то важко/не факт що дадуть, а другі піднімають свою попу і роблять) ось вся різниця 🤷🏻♀️
-
Маєте враховувати кілька факторів: не лише офіційна робота, а спеціальність, що підходить. Умови провінцій відрізняються. Можна через 6 місяців, можна через рік, а можна і через 3, якщо є вже досвід за кордоном. Англійська потрібна. Робота на будівництві є всюди.