Канадський Марк Chat
-
Прилетів 14.09. Було чоловік 40-50 нікого не питали цього листка здається.
-
Перший аеропорт Онтаріо, Торонто, потім Вінніпег, Манітоба
-
В якій провінції приземляєтесь?
-
Це в теорії. Практика останніх трьох місяців аоказала інше
-
я не знаю в кого вони там що просили... бо намалювати в паінті можна собі лист який завгодно, не думаю що вони на його основі щось видають. Вся інформація є в ircc до якої офіцери на кордоні точно мають доступ. Тому їм потрібні лише паспорти щоб по номеру паспорта та прізвищу знайти її.
-
Зараз трохи все змінилося. Він і дійсно не має значення для більшості, бо з липня минулого року почали клеїти Wоrker visa. Зараз офіцери вимагають цей лист у тих, в кого ще Visitor. Просто таких зараз небагато
-
Та не переживайте ви про той лист. Він не має абсолютно ніякого впливу, бо на його основі ніяке рішення не приймається! Це просто папірець якій виключно вас інформує що ваша заявка схвалена. Вся інформація офіцерами береться із бази даних вашого профілю де є вся інформація що ви запрошували і що вам було схвалено.
-
Не хвилюйтесь. Наші знайомі, навіть не маючи цього листа, все одно отримали ворк перміт у аеропорту, просто довелось почекати. А якщо у вас є лист, то все взагалі просто пройде. Все буде добре 🤞
-
Дякую, бо трохи хвилюватись почали, там же все на ворк-перміт зав'язано!)
-
Прилеті пару днів назад
-
Ми заїхали з роздрукованим ворк пермітом який прислав нам по емейл уряд, а в імміграційній службі в аеропорту показали, на що нам виготовили за 15 хвилин оригінали ворк перміти.
-
Ну а як ні, то будемо чекати іншої зміни, але має бути все гаразд!😊
-
Зараз це у більшості випадків так. Але з роздрукованим листом у вас більше шансів вмовити офіцера зробити це в аеропорту. Тут людський фактор може відіграти. Спробуйте
-
Дякую, лист вже у валізі😁
-
Важливо роздрукувати цей «леттер», забув як він називається. Бо у нас теж була візітор та лист на ворк перміт дуже допоміг на кордоні
-
Доброго дня. Хочу поділитися телеграм-каналом, де публікують безкоштовні можливості для українців (освіта, кар'єра, вивчення мов, волонтерство) Можливо комусь буде актуально) @opportunitiesworldowa
-
Добре, дякую. Побачимо по прильоту!😁
-
В коментарі було написано -на розсуд офіцера)як правило ворк перміт видають в першому аеропорту Канади.
-
У вас тип візи Visitor?
-
В мене Work, но були люди з Visitor
16 Jan 2023, 06:08
53360/64839
13 Jan 2025, 17:32