Канадський Марк Chat
-
Дякую, лист вже у валізі😁
-
Важливо роздрукувати цей «леттер», забув як він називається. Бо у нас теж була візітор та лист на ворк перміт дуже допоміг на кордоні
-
Доброго дня. Хочу поділитися телеграм-каналом, де публікують безкоштовні можливості для українців (освіта, кар'єра, вивчення мов, волонтерство) Можливо комусь буде актуально) @opportunitiesworldowa
-
Добре, дякую. Побачимо по прильоту!😁
-
В коментарі було написано -на розсуд офіцера)як правило ворк перміт видають в першому аеропорту Канади.
-
У вас тип візи Visitor?
-
В мене Work, но були люди з Visitor
-
Всім привіт! У кого ти був досвід або хто знає, якщо вилітав з Канади і назад через час повертаєшся чи анулюється Health card? Якщо так, то чи можливо її знову відновити? Дякую
-
Шановна громадо. Маю таке питання. Чи може майбутній кандидат на PR Який проживає у Канаді по CUAET Приймати участь у лотереї на Green Card to the USA ? Чи ця дія може вплинути на відмову у PR ? Дякую.
-
Не знаю. Тому і пишу питання в групу. Можливо хтось знає більш розгорнуту відповідь…
-
Яким чином одне впливає на інше?! В
-
Так, дякую
-
Я літав до США, повернувся через 2 тижні, нічого не змінилося:) У вас є термін дії. У моєму випадку це до кінця воркперміту. Думаю, у вашому випадку так саме.
-
Доброго дня. Чи знає хтось де можна купити сир творог як в україні? Весь час зустрічається мені такий ніби з сметаною замішаний
-
Такий як - ніде В соstco , більш менш
-
Дякую!!
-
В Costco, смачний
-
Нажми на ссылку, чтобы вступить в команду игрока sopl в Brawl Stars! link.brawlstars.com/invite/gameroom/ru?tag=XE4EUJS3
-
Дякую
-
Добрий вечір ! Скажіть будь ласка хтось повертався останнім часом із Канади до Польщі родиною можуть бути якісь труднощі , можуть не пустити і відправити в Україну?
16 Jan 2023, 06:08
53373/64839
13 Jan 2025, 17:32