Канадський Марк Chat
-
Це як, це чому?))
-
Ви починайте створювати анкету, введіть відповідь на секретне питання і на першій сторінці встигніть правильно вказати ПІБ і дату народження. Потім натисність Save. І збережіть код Вашої анкети. Після того, коли буде вибивати з сайту, Ви зможете продовжити заповнювати анкету ввівши каптчу і натиснувши retrieve application, далі ввівши 5 перших літер прізвища, рік народження і відповідь на секретне питання. Я поки перший крок не зробив, то разів 4 приходилось починати заново.
-
Ще в Україні, років 5 тому відкривав. У мене приятель з Ванкувера записався на співбесіду вже тут, але, найближча дата була на 24 рік. Знаю ще, що в Індонезії відкривають без проблем і всім, по суті за тиждень, але це якщо вам прямо супер потрібно та є така можливість. Стосовно сайту, я вам точно не підкажу.
-
Ну так це ж те саме що без паспорту їхати, в сенсі це не є легальним.
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка, чи є якась можливість перевірити VIN машини безкоштовно? Дякую.
-
Big box outlet store
-
Добрий день Ви приїдьте в ту частину міста,яка вас цікавить,подивіться.Доречі південна частина дуже гарна,гуляєте по вулиці і дивитесь де на будинках висить вивіска велика і пише "Nоw renting" з номером телефону,або підходите на територію багато поверхового комплексу,і на місці запитуєте, все що бажаєте.
-
Там ще треба потім зробити апойнтмент. А це залежить від країни в якій знаходитесь і консульства.