Канадський Марк Chat
-
Доброго дня Маю таке питання Планую прилетіти у Торонто по програмі CUAET і житиму у друга в квартирі перший час (квартиру він орендує) Підскажіть, будь ласка, яким чином, отримуючи номер соціального страхування (SIN), відкриваючи рахунок в банку чи подаючи заявку на план медичного страхування в Онтаріо (OHIP) можна підтвердити місце проживання?
-
Подовжують дату до трьох років тим, хто змінив паспорт з причини закінчення я строку дії. Інколи дають трохи більше часу. Але це більш людський фактор, на розсуд чи помилку офіцера, ніж правило. Підстави змінити строк ВП, бо так захотілося, немає. Адже протягом трьох років цілком реально отримати статус ПР
-
Всім привіт, чи є тут хтось ВС а особливо з Ленглі або поблизу. Відгукніться будь ласка
-
На жодному відео взагалі не бачу людей. Оце перший раз побачив якихось будівельників. А є в Едмонтоні якісь райони жилих багатоповерхівок? Бо від таких відео враження наче побував у пустелі.
-
Так то ж і є Канада 40 млн населення на всю площу, і половина цього населення проживає коло столиці...
-
Всім привіт!
-
Добрий день! Є в чаті хто знаходиться в провінції Квебек? Або у Саскачевані/Альберта/ Манитоба? Ситуація така: їду з двома дітьми ( 9 і 15 років, хлопчики) до Канади. Вже треба купляоти білети,а з провінцією досі не можемо визначитись. Мета: працювати, вчитися та отримати піар. Хочеться дуже у Квебек, але французьку на знаємо, тому як варіант у Саскачеван/Альберта/Манітоба, так як є базова англійська, але яку треба буде ще вдосконалювати. Знайомих не має, тому кінцева зупинка аеропорт у двох випадках. Що далі, велике питання. Можливо хтось в такій же ситуації або через це вже пройшов в може підказати як краще зробити і поступити?
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, на який рахунок потрібно оплатити курьера в Варшаві після вклейки візи? P. S. Згубила інформацію((
-
Зніміть будь-ласка якось про такий бік життя у місті. Хочеться якогось позитиву.
-
Як вам краще, звичайно, ніхто не скаже. Працювати і вчитися можна всюди. ПР найшвидше у Манітобі. Але трохи цікавіше жити буде в Альберті. Вимоги до ПР неважкі в обох провінціях. Мову доведеться вчити і вдосконалювати будь-яку. У Квебеці за вивчення мови навіть гроші платять, але ті класи втомитеся очікувати, а час пермітів спливатиме. Тож, заходьте на сайти обраних вами провінцій і читайте вимоги до ПР. Де ваші дані (мова, робота, досвід) підходить найбільш. Не їдьте, не володіючи інформацією, читайте , її багато. Думайте наперед трохи далі, ніж кінцева зупинка аеропорт. Маєте зрозуміти для себе ціни на житло, з/п з вашої спеціальності
-
Підкажіть будь ласка, де можна порахувати бали? Щоб вибрати в яку провінцію краще їхати? Дякую.
-
Хочу ще раз попередити усіх не користуватись сайтом edreams для покупки авіабілетів. Минулого літа купляла там білети. Після того за два місяці з моєї карти було знято 54 євро типу 'членські внески' на які, звичайно, я і не підписувалась. Сьогодні знову знято 54 євро. Зрозуміло, щось доказати просто нема кому. Всі гарного дня.
-
Доброго дня підкажіть будь ласка репетитора з англійської мови, може хтось володіє інформацією дякую гарного дня