Канадський Марк Chat
-
Всім привіт, у мене питання хтось можливо стикався із цим. Вже не перший раз чую, що людям відмовлять у програмі u4u через те що у них є віза у Канаду? Бачив відео на тік тоці коли жіночці все підтвердили по u4u, вона придбала квитки на літак, а на літак не впустили через те що вже є віза в Канаду, також в Європі у деяких країна депортують через візу в Канаду. Можливо хтось щось підкаже або є якесь відео то буду радий. Дякую всім.
-
АПК-Информ Азия совместно Event Group, EXPO Time и Inter Standart Consult объявляют о проведении международной конференции "Asia Grains&Oils Conference: Results of 2023", которая состоится 5 декабря в г. Алматы. Давайте вместе подведем итоги уходящего года, составим целостную картину функционирования агросектора, ознакомимся с ключевыми экономическими и рыночными тенденциями. 👉 Ссылка для регистрации До встречи на "Asia Grains&Oils Conference: Results of 2023"!👋🏻
-
-
привіт) хотіла запитати як зараз з видачею ворк пермітів по куает, все добре? чи не запитують перед тим як його надати якісь питання? стосовно на скільки днів приїхали або чи є зворотній білет ? бо в мене він є через пів року, і зараз переживаю, що можуть дати перміт тільки на пів року, бо бачила багато таких повідомлень у чатах підкажіть будь ласка))
-
🌟Привіт , мене звати Олена і я досвідчений перукар з багатолітнім стажем😎 ‼️ДО КІНЦЯ МІСЯЦЯ МОЖНА ВИГРАТИ ЛЮБУ ПОСЛУГУ‼️ Запрошую усіх побачити мої роботи і деталі в інстаграм instagram.com/olenastepasiuk?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA%3D%3D&utm_source=qr ПРОПОНУЮ ТАКІ ПОСЛУГИ: ✨НАРОЩЕННЯ ВОЛОССЯ 300$ ✨• БОТОКС ДЛЯ ВОЛОССЯ від 120$ ✨• КЕРАТИНОВЕ ВИПРЯМЛЕННЯ ✨• ХОЛОДНЕ ВІДНОВЛЕННЯ 100$ •✨ДІАГНОСТИКА шкіри голови та волосся + пілінг шкіри голови 20,50$ ✨СТРИЖКИ 50$ ✨ФАРБУВАННЯ різні види від 70$ • ✨Преміум косметика від Dr. Sorbie #реклама Знаходжусь район wellington (останній місяць) Запрошую ❤️
-
Слава Україні . Питання виникло. Живу в Монреалі 8 місяць, за місяць маю перездачу на права від Квебеку ( спочатку теорія потім практика) . Чи є сенс або по інакшому чи не буде порушення якщо не здам на права , тому що в лютому й так хочу переїхати в Альберту і там заново прийдеться все перездати? Буду безмежно вдячна за відповідь.