Канадський Марк Chat
-
привіт) хотіла запитати як зараз з видачею ворк пермітів по куает, все добре? чи не запитують перед тим як його надати якісь питання? стосовно на скільки днів приїхали або чи є зворотній білет ? бо в мене він є через пів року, і зараз переживаю, що можуть дати перміт тільки на пів року, бо бачила багато таких повідомлень у чатах підкажіть будь ласка))
-
🌟Привіт , мене звати Олена і я досвідчений перукар з багатолітнім стажем😎 ‼️ДО КІНЦЯ МІСЯЦЯ МОЖНА ВИГРАТИ ЛЮБУ ПОСЛУГУ‼️ Запрошую усіх побачити мої роботи і деталі в інстаграм instagram.com/olenastepasiuk?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA%3D%3D&utm_source=qr ПРОПОНУЮ ТАКІ ПОСЛУГИ: ✨НАРОЩЕННЯ ВОЛОССЯ 300$ ✨• БОТОКС ДЛЯ ВОЛОССЯ від 120$ ✨• КЕРАТИНОВЕ ВИПРЯМЛЕННЯ ✨• ХОЛОДНЕ ВІДНОВЛЕННЯ 100$ •✨ДІАГНОСТИКА шкіри голови та волосся + пілінг шкіри голови 20,50$ ✨СТРИЖКИ 50$ ✨ФАРБУВАННЯ різні види від 70$ • ✨Преміум косметика від Dr. Sorbie #реклама Знаходжусь район wellington (останній місяць) Запрошую ❤️
-
Слава Україні . Питання виникло. Живу в Монреалі 8 місяць, за місяць маю перездачу на права від Квебеку ( спочатку теорія потім практика) . Чи є сенс або по інакшому чи не буде порушення якщо не здам на права , тому що в лютому й так хочу переїхати в Альберту і там заново прийдеться все перездати? Буду безмежно вдячна за відповідь.
-
Доброго дня спільното та пане Маркіяне! Мені потрібна консультація бухгалтера який працює в Канаді(бажано прям Вінніпег(або просто Манітоба)). Ми плануємо переїжджати до Вінніпегу. В Україні маємо діючий ФОП з доходами. Цікавить як нараховуватимуться податки на суми які будуть проходити через цей ФОП. Як я розумію,-якщо ми його лишимо,-то платитимемо податки і в Україні, і в Канаді.
-
в будь-якому разі, час знайти в Канаді вже бухгалтера по податкам і подати декларацію є до квітня наступного року з року приїзду в Канаду.
-
правильно розумієте, з будь-якого закордонного доходу податок в Канаді заплатити треба після набуття податкового резиденства по приїзду. Як саме декларувати - це вже до спеціаліста, по ідеї від канадського податку мінусується те що сплатилось в Україні. Сама наявність фоп нічого не значить, саме факт отримання доходу. Тому можливо є сенс перенести фоп на родича з України, наприклад, щоби простіше було із звітністю в Канаді.
-
Красно дякую!
-
Доброго всім дня! Скажіть, будь ласка, чи чули Ви за те, що потрібно у жовтні сплачувати ще додатково за якийсь пакет послуг 158 💶 ( при подачі паспорта на вклейку візи), якщо біометрію робив не в тому місці, куди подаватимеш паспорт. Щойно отримали дозвіл на вклейку візи останній людині. Чекали 10 місяців. Перебуваємо у Фінляндії. Ніякої оновленої інформації не знайдемо. Можливо, Ви щось чули? Буду вдячна за будь-яку інформацію.
-
Доброго дня. Так, є необхідність додатково сплачувати послуги візового центру. Вартість залежить від того, в якій країні це відбувається.
-
📌Шукаю працівників на роботу няні, а також іншу роботу, наприклад розклеювання оголошень про оренду... Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь "так" або надішліть повідомлення📍