Канадський Марк Chat
-
От це доречі вірно.Зараз нажаль на ринку праці я в різних тематичних групах бачу застій...мало вакансій ,мало роботи але багато людей
-
Розумію, тому я і передумав їхати в Канаду маючи CUAET візу. Це якийсь треш з роботою там
-
Шукав елементарно роботу зварювальника, не знайшов
-
Я також не боюсь роботи і маю добру англійську мову. Працюю в Ізраїлі. З/п якщо на злоті, то десь 12 000 в міс. В Канаду побоявся летіти, хоч і отримав візу в ТельАвіві
-
А подавати онлайн - заявка як в діру летить і ніхто не відповість
-
Просто потрібно ходитм напряму і проситись як то кажуть :)Нажаль ,говорять тілький такий спосіб тут дієвий
-
Шукав дистанційно з Ізраїлю
-
Доречі зварювальником досить перспективна професія тут (друг ,друга який зварює ті ж самі броневечки для укр військ в Канаді)
-
Мені то нічого не дало в пошуку роботи
-
Пропонували бути офіціантом за 12 канадських доларів на годину (нижче мінімуму) + чайові. Послав тих бариг в сраку
-
Взагалі так все як і кажуть і допомогли готель на 2 тижня і я отримав 3000 но більше правда нічого ну і то дякую я зміг орендувати приміщення квартиру але постає питання залишається ще тут ? На місяць а якщо я не знайду работу як я повернуся до Польщі наприклад ..ну так можна взяти з кредитки але їх треба повернути і в Польщі.. Кароче дуже багато питань і дуже все складніше ніж у Польщі хочя мені тут подобуется і я не хочу їхати
-
спробую і я цей відчайдушний canadian trip in my life .Відпишу після місяця - двох як вийшло...сам в страху мягко кажучи ...але будемо пробувати пробиватись))
-
А для допомоги кожен хто подається має мати окремий рахунок чи можна використати рахунок іншої людини?