Канадський Марк Chat
-
Мені то всерівно куди податись на перший час для підробітку... хочеться перші копійки заробити і далі податись в навчання Канадське інакше ,то не діло буде :)
-
Але без ліцензії якоїсь і різноробочим - гадаю там не потрібен будеш теж?
-
Погоджусь з вами. Робота має бути такою, щоб вистачало на життя та залишався вільний час для навчання, якщо не маєте бажання все життя працювати на складі або на стройці. Це моя особиста думка 💭
-
На загальних підставах. Програма СУАЕТ закрита вже давно
-
Паспорт та віза
-
Якщо у вас в Канаді є близькі родичі
-
Без візи -ніяк) раніше теж без візи ніяк неможливо було прилетіти
-
Як оформити канадську візу, якщо програма CUAET закінчилася? 🇨🇦 На цей момент можливо оформити візу за стандартними умовами і ми можемо вам допомогти відкрити такий тип візи: ✅ Туристична віза ✅ Гостьова віза За цими візами НЕ можна працювати, цей тип візи призначений для подорожі, відвідування конференції, друзів або рідних. Відкрити візу можливо від 6 місяців до 10 років, рішення приймає візовий працівник❗️ Якщо потрібна допомога із оформленням або вас цікавить консультація — наші менеджери з радістю вам допоможуть ☺️ instagram.com/proviz.ca?igshid=YTQwZjQ0NmI0OA%3D%3D&utm_source=qr
-
Вибачте, Давайте я спробую пояснити ще раз. Не існує спеціальних програм для отримання візи до Канади. Програма була, але завершилася влітку Якщо ви хочете приїхати як турист, погугліть як отримати туристичну візу до Канади, але, думаю, це буде непросто. Також, думаю вас це не цікавить. Думаю, ви хотіли дізнатися про спец програму для українців, але, як я сказав, їх нема. Думаю, до кінця року, мало де в взагалі будуть якийсь спец умови для українців.