Канадський Марк Chat
-
та не сумніваюсь,що реальність завжди цікава штука.Але я готуюсь насправді до гіршого з надією на краще))
-
Приїжджайте. Реальність трошки інша , але цікаво , сто відсотків
-
Цікаво, а є якісь роботи де на роботі можна жити?
-
можливо все не буде радісно,але цікавий експіріенс для життя точно буде
-
Звісно.Зроблю навіть якщо буде комусь цікаво - звіт про 1 місяць перебування в канаді 21 річного хлопця :)
-
ну за суму не говорю точно.Але робітники там потрібні завжди)
-
в цьому вся проблема...Більшість людей не хоче працювати йти в макдональдс або руки забруднювати в маслі + підходять до подачі анкет кожен по різному ,тому і результати у всіх різні))
-
Спробуйте МакДональдси і т.д....не знаю, як в Калгарі але в Монреалі тут роботи такої повно...звісно на мінімалку. А якщо посидіти в групах, то є randstad...там постійно кудись треба люди, металообробка(зачистка металевих деталей)... постійно щось є ...від 17 до 23$ можна знайти! Шукали людину на шиномонтаж за 19$ ніхто не хотів йти, усі в групі 'плювались'🤷♂️
-
от такий в мене погляд на це все - коротко
-
Нікому не рекомендую побувати там,хоча розумію - всі військові які на 0 в рази гіршій ситуації ніж люди,які живуть закордоном і навіть виживають
-
Тому,я знаю ,для чого я це роблю і чому)Є певна ціль - будуть певні результати)
-
Але на 2-3 лініях я вже бував,коли батька відвідував і спав в бліндажах,тому розумію про що мова прекрасно) Особливо коли летить снаряд і вибух відбувається в 7 метрах від місця де ти сидиш)
-
довга історія
-
він також надіється ,що я там не опинюсь)
-
Ні,з надією ,що я не опинюсь там ,де мій батько :)
-
Там мабуть без досвіду в отраслі не беруть
-
Тут взагалі у кожного своя історія Комусь легко , комусь нереально важко І це стосується усього ( житло , робота і т.д) Особисто ми з труднощами не дуже то і зіткнулись. Як пощастить , ну в залежить від того що хочеш , вмієш і т.д
-
Беруть З низів починати ( Багато хто працює Отримати сертифікати , мова і вперед Все можливо
-
Спробуємо.Якщо реально буде цікаво,як вийшло на старті у нас,то відпишу.Якщо чисто заради "приколу",то промовчу)