Канадський Марк Chat
-
👍👍
-
Дивно. Скільки я вам винен як професійному психологу? І,цікаво, кого це я забанив в групі? Інша справа що люди йдуть в технічний чат, який створено для того, щоб в групі були коментарі, і потім я їх звідти видаляю. Але то ж тільки тупі так роблять. Не ви. Давайте карту, строк дії і номер на зворотньому боці, я закину грошей за діагноз
-
Пані, на каналі я не бачив жодної душі. З групи я вилучив всіх, крім двох адмінів. Я ніде ту групу навіть не рекламіував. І не вам вказувати мені, де я застрягну. Якщо ви навіть в телеграмі розібратися не можете, то не вчіть мене жити. Гаразд? А тим більше не робіть висновки без фактів. Ви вже обрали блазня. Смішно тепер? О так, зараз днем щ вогнем не знайдеш того, хто голосував за блазня. Але стиль той самий.
-
Всім привіт. Подав мій батько на візу CUAET, на момент подачі заявки йому було 60 років, подавали місяць тому. Прийшов лист запрлшенняьнв біометрію. 3 липня йому вже 61, він пенсіонер. Від 61 року біометрію подавати не треба. Як діяти в цій ситуації правильно?
-
Хтось знає, чи буде вважатися дійсним сертифікат вакцинації Комірнаті в Канаді, виданий в Україні і дійсний до 8 серпня 2022 року згідно папірцю, а в Дії пише що він вже не дійсний в Україні, ще є бустер від Модерни за січень 2022 року.
-
От саме цікаве, що там є: школа (шикарний тренажорний зал) почта перукарня пара трійка магазинів взуттєвий магазин ресторанчик, бібліотека (загальна по всій альберті) кілька компаній виробництва відкритий басейн 2 банки як мінімум дендропарк ну і оскільки я туди переїжджаю через 3 дні, то більше нічого не пам'ятаю. Сам я поки жив в 3тисячному містечку.
Ви були в Бучі? Ні? Так от тут більше зроблено для людей, якщо рахувати на кількість особин.
Я не хвалю ці місця. Мене сюди закинули плани, оскіьльки я отримав контракт ще до війни. Якби все було інакше, але мене все рівно не вбили в Бучі, я б поїхав до вінні і працював би зараз ІТшником. Але є що є