Канадський Марк Chat
-
не розумію,чому тут деякі так душнять на тему фінансів.Люди хочуть деякі тут з 0 стартанути,деякі в халепу попадають і питають якоїсь поради ,а деякі особи ярко душать їх морально своїми словами)Не розумію я цей світ...замість того, щоб допомогти порадою - піддьоргнуть і підніжку підставлять...в чому сенс...Дорослі ж люди🙂
-
Дякую за пораду.Дуже хороші і розумні слова 😊
-
Не переймайтесь. Нічого в цьому не має. Напевно кожен був хоч раз ))) хтось через нагальну потребу , хтось з цікавості , а хтось і від жадібності. Для того він і існує, щоб допомагати. А так , нехай щастить. Єдине що точно тут є , це можливість працювати в заробляти , щоб не було такої нагальної потреби. Головна проблема що стає на заваді , це - лінь. Тут і за сніг , платять гроші , яких вистачить на життя. Нехай щастить
-
Вам здається😁
-
Який ж ви душний...відкрийте віконце хоч трішки,бо тут можна задихнутись😂
-
Господи.Чому навіть зараз не можна на позитивній ноті закінчити?весь час на питання якесь - у вас підливання "бензину" з підколом .Гарного вечора вам,пане і тримайтесь здорові😄
-
Добренько.Нехай.Не хочу продовжувати розмову в негативному контексті.Нехай буде за лаштунками і забудьмо це все
-
Здравствуйте! Кто занимается ремонтом? НУЖНО ПОЛОЖИТЬ ЛАМИНАТ НА ПОЛ!
-
Дуже не плануй. Бо читав що через хитродупих новоприбулих, деякі фудбанки почали відмовляти або записувати в лист очікування і ті кому реально потрібно залишаються за бортом. Вже постив тут заклики місцевих канадців використовувати фудбанки лише у випадку крайньої потреби. Одна канадійка навіть жалілась у місцевій групі, що прихистила "біженців" з України, а вони обоє вже працюють і в фудбанк як в супермаркет ходять. 😅 На пряму чомусь посоромилась їм сказати, писала через анонімний фейсбучний акаунт.
-
Ви великий молодець 👍. Тому і написав , напевно
-
Друзі, привіт! Я в неділю приїжджаю в Едмонтон працювати, допоможіть будь ласка знайти оренду кімнати. Цікавить район Winterburn Industrial Area West, або максимально близько до нього. Дякую!
-
А у українців , все добре. Можна відео зняти на цю тему
-
Жарти жартами, але подібне чув в інших чатах 🤔