Канадський Марк Chat
-
В Альберті - 10 і 15 В сумі - 25
-
За більш ніж 30 років , жодного випадку, офіційного. Максимум штраф , за несвоєчасне декларування ( повідомлення ) про набуття іншого громадянства. І для України ви все одно залишаєтесь громадянином , поки самі від нього не відмовитесь. Простими словами , країна просто не визнає іншого громадянства , а не забороняє його
-
А це шапіто , приймати за серйозність - себе не поважати 🤷♂️але це тільки моя субʼєктивна думка і не претендую на істину
-
От хто був адвокатом Коломойського😅
-
Інформація в відкритому доступі. Просто поцікавитись потрібно🤷♂️
-
В плані- суд над Коломойським? Можливо все .Хто ж його зна
-
Якщо громадянин Канади (умовно) захоче отримати громадянство України то йому прийдеться відмовитись від громадянства Канади і отримати громадянство України. А от громадянин України може отримати громадянство Канади, при тому не відмовляючись від українського. Відчуйте різницю, Олександр))
-
Мова про інше Ви апріорі не зможете отримати українське громадянство , не відмовившись спочатку від існуючого. А от з канадійським простіше. Різниця в законах і правилах країн
-
travel.gc.ca/travelling/documents/dual-citizenship#canadians працює подвійне громадянство в обох випадках
-
Тобто,після отримання Канадського громадянства( маючи ж до того Українське), Я захочу ще отримати (умовно) громадянство США - в мене більше не буде громадянства Канади?Нісенітниця якась
-
ну тоді так, по ідеї. але яким чином Україна може перевірити це зобовязання і чи реально хоч хтось з цим стикався, це питання
-
Я готовий , чекаю тільки команду )
-
Вітаю. Коли ми на гру підемо ? )))
-
Українське законодавство не визнає подвійного громадянства. Тому, якщо ви ,громадянин України, набули громадянство Канади, але не відмовилися від українського- з погляду української держави ви залишаєтися громадянином України. До прикладу, легально заїзжати на територію України маєте право тільки за паспортом України, скільки б не було у вас паспортів інших держав.
-
Я ще морально неготовий..дуже погано почали сезон. Зараз на передостанньому місці в Лізі.Сьогодні на повітрі грають з Калгарі. Буде заруба. Бо Калгарі на передпередостаньому місці🤣