Канадський Марк Chat
-
Українське законодавство не визнає подвійного громадянства. Тому, якщо ви ,громадянин України, набули громадянство Канади, але не відмовилися від українського- з погляду української держави ви залишаєтися громадянином України. До прикладу, легально заїзжати на територію України маєте право тільки за паспортом України, скільки б не було у вас паспортів інших держав.
-
Я ще морально неготовий..дуже погано почали сезон. Зараз на передостанньому місці в Лізі.Сьогодні на повітрі грають з Калгарі. Буде заруба. Бо Калгарі на передпередостаньому місці🤣
-
Відмова від Українського доречі, триває один рік.
-
Питання депортації, резидента можливо депортувати. Громодянина-ні
-
Може і Не може. 🤷♂️Тому випадків і не було. Позбавлення через це громадянства. Максимум штраф за не декларування дій або намірів. Відмовитись тільки самому можна. Все інше довго і нереалістично
-
і взагалі нафіга громадянину Канади українське громадянство) можна на резиденстві зупинитись напевно
-
Давай тоді хоч на бадмінтон. Розвіятись потрібно , настрій підняти
-
Альберта рулить ))
-
Сподіваюсь , це буде єдиною проблемою і перешкодою , для нарешті нормального життя в Україні. І запанують нарешті люди
-
може не може то питання третє... Українське законодавство виходить, що просто не визнає громадянства інших країн. Тобто отримати ви можете хоч 10 громадянств, але якщо ви не відмовитесь від українського або вас не позбавлять його то у відносинах з Україною з букви закону ви будете мати всі права і обов'язки громадянина України. Ось в чому ризниця, SerB 🙂
-
Ми купили квитки на Степана Гігу на 18 листопада!
-
Я ще не готовий морально )
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, синові треба було продовжити візітор перміт. Паспорт його продовжений на 4 роки, а новий перміт дали на півроку тільки! Ще і мій ворк перміт змінили на візітор і також на півроку продовжили, хоча мені його не треба було продовжувати. Мій перміт змінили, тому що я від свого імені продовжувала синові перміт? Чому так взагалі сталося, це нормально? Дякую за відповідь!
-
Треба виходити з діючого законодавства. Як відомо закон зворотньої сили немає, тобто не можна звинуватити когось в порушенні якогось закону в минулому, коли закон не існував. Ще не можна лишати будь кого в світі громадянства, якщо в людини воно єдине. Принаймні в цивілізованих країнах. А от рашка, іран і КНДР можуть все ))) тому треба бути вдячним що ми не москалі.
-
Можливо,вам ще зарано задумуватися про Вічність... На могилі моїй посадіть молоду яворину...!!!