Канадський Марк Chat
-
Я ще не готовий морально )
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, синові треба було продовжити візітор перміт. Паспорт його продовжений на 4 роки, а новий перміт дали на півроку тільки! Ще і мій ворк перміт змінили на візітор і також на півроку продовжили, хоча мені його не треба було продовжувати. Мій перміт змінили, тому що я від свого імені продовжувала синові перміт? Чому так взагалі сталося, це нормально? Дякую за відповідь!
-
Треба виходити з діючого законодавства. Як відомо закон зворотньої сили немає, тобто не можна звинуватити когось в порушенні якогось закону в минулому, коли закон не існував. Ще не можна лишати будь кого в світі громадянства, якщо в людини воно єдине. Принаймні в цивілізованих країнах. А от рашка, іран і КНДР можуть все ))) тому треба бути вдячним що ми не москалі.
-
Можливо,вам ще зарано задумуватися про Вічність... На могилі моїй посадіть молоду яворину...!!!
-
Це просто дичина. Росіяни взагалі показились. Ці жахливі фото, ця ненависть, ця жага до знищення усього довкола... Це навіть не звірі а хижі овочі. t.me/kazansky2017/8815?single
-
Передбачено, указом президента
-
правовий хаос бананового законодавства, яке за 32 роки не змогли привести у порядок до речі Коломойський якимось чином таки виявився громадянином після такого "указу президента"...