Канадський Марк Chat
-
Звісно, патріотиз не робить людину хорошою, так як і її відсутність не робить поганою.
-
То не запитання, то відповідь. Ви в одному реченні називаєте людей типу "какая разніца" благочестивими, а в іншому ідіотами при чому використовуючи крайність "максимально" . Хоча можуть же бути благочестиві ідіоти)))
-
Який у вас тут чудовий український срач ))))
-
Я вважаю Україна чудова саме в тому плані що громадянство не втрачається автоматично при набутті іншого. Єдине треба зробити винятки для росії, білорусі, ірану та північної кореї. Я чув що громадянство США теж не просто позбутися... В Німеччині значно легше втрати громадянство. Німці набуваючи канадського/США громадянство автоматично втрачають німецьке. Хоча якщо німець набуває будь яке європейське, або швейцарське то німецьке не втрачається.
-
Всім хто обливає брудом діаспору, скажу таке: Ізраїля б не існувало, якби не його американська діаспора євреїв. Канада можливо не така потужна, але є топ-3 діаспор. На першому місці, доречі, росія... Батько євгена попова, топ пропагандиста кремля, наприклад живе в Миколаєві.
-
Радий, що вам сподобалось) Хоча то не срач, а так дискусія
-
Погоджуюсь, Україна взагалі чудова). Думаю з часом прийдеться "легалізувати" подвійне громадянство, щоб біженці котрі отримали ще одне громадянство не переживали з цього приводу так і для того щоб ті хто приїдуть відбудовувати Україну після перемоги змогли отримати наше громадянство і спокійно залишитись зі своїм рідним таким чином мотивуючи їх.
-
Доброго дня .Недавно приїхав в Едмонтон.Маю великий досвід Constraction-renovation.Англійська нормального рівня .Можливо хтось володіє інформацією стосовно цього буду дуже вдячний .Гарного дня
-
Добрий день! Хто займається прибиранням після ремонту? Едмонтон
-
Вітаю, З 1 листопада у м. Калгарі, Альберта, доступна оренда кімнати у 2-bedroom квартирі. Вартісь оренди - 950 cad. Комунальні платежі входять у вартість. За подробицями звертайтесь тільки у приватні повідомлення, будь ласка.
-
До прикладу в Едмонтоні ( напевно щось схоже і в інших містах є ) , місцеві створили групу в фб. Через цю групу можна спробувати знайти host family ( приймаючу родину ) і деякий час жити у них. ( багато хто так і починав і ми особисто )А так , безкоштовний готель на пару тижнів. Але ці варіанти не сто відсоткові. Хости мають захотіти вас прийняти , а в готелях , мають бути вільні номери
-
доброго дня, невдовзі планую поїздку і маю запитання. Чи є в цій групі хтось, або можливо вам знайомі люди які шукали прихисток на перший час альтернативними способами і чи це можливо (workaway, wwoof, Helpx) або ж інші волонтерські організації в подібному напрямку? Або ж інші способи взамін на допомогу. Хочу почати життя в Канаді, але маю дуже обмежені грошові ресурси. Дякую
-
🏠 Вибір між купівлею або орендою нерухомості - завдання, що стоїть перед кожним з нас. Але як знайти ідеальний варіант? 💼 Дайте нам трохи часу, і ви дізнаєтесь всі таємниці ринку нерухомості які необхідні для життя в Канаді! 💡 Цього літа, команда з Avenue Financial включно з Андрієм допомогла придбати нерухомість 14 українцям та 12 канадцям в Альберті. Якщо ви мрієте про свій власний житловий або комерційний простір, ось ваш шанс дізнатись всі нюанси! 🌆 Реєструйтесь щоб не пропустити цю лекцію, адже місця обмежені. Для реєстрації пишіть в пп. 🗓️ Дата: 5 листопада 🕛 Час: 12:00-3:00 📍 Адреса: 777 8 Ave SW, Calgary instagram.com/synergybusinessclubcalgary
-
СЛАВА ГОСПОДУ БОГУ НАШОМУ!!! Вибачаюсь дуже що можливо не по темі...Дуже прошу,будь ласка допоможіть,я не обман і тому подібне, кінчається бензин,та нас дуже підвели знайомі з грошима,навіть повертатися немає вже куди,а нам ще орієнтовно 850км їхати,на Закарпаття Іршавський район.А в кишені майже нуль.Ми їдемо сім'єю,в машині двоє дітей.Звернутися просто немає зараз до кого,а якщо хто і є,то також самі потребують допомоги,ми біженці із Херсонської області, .Будь ласка позичте хто скільки зможе на бензин,не кажучи вже про продукти харчування,взагалі десь 3-3.5 тисячі гривень потрібно на паливо щоб доїхати,та можливо хочаб на якісь мінімальні продукти в дорогу,бо не маємо взагалі нічого,малі голодні,нам зайвого не треба,і прошу допомоги як батько з повагою,розумію що не повинен був допустити такої ситуації,але зараз такий час що ніхто не може бути впевненим у якій саме ситуації може опинитися.Я обіцяю що поверну при першій змозі.Я правду пишу,розумію що можна подумати відразу,але ситуації різні бувають.Не залиште без уваги будь ласка.Треба можу відеодзвінком підтвердити,скину документи Чи що треба. Благаю.Ситуація безвихідна,якщо Господь покладе на сердце допомогти нам хто скільки зможе,будемо дуже вдячні. +380939948335
-
Є 5 процентів бидла які вічно обісруть золоту націю