Канадський Марк Chat
-
Як приходить Грошова допомога по куает ?
-
За cash
-
Які сервіси берете щоби орендувати машину ? Чи в когось є машина щоби орендувати на день
-
та чому ж самоаналіз це дуже добре. І пан Маркіян писав вище що га основі його відео про це писали місцеві газети і люди почали менше ходити. Але було б круто якщо місцеві газети писали і про успішних українців. Тому що зараз я бачу такий ланцюжок: негативнe відео -> негативні новини в місцевих ЗМІ -> як результат негативні думки канадців - > нове негативне відео канадці злі на українців. Але чисто моє суб'єктивне відчуття після перегляду кількох відео самоаналіз переростає в якийсь один негатив з узагальненнями в заголовках і в відео що ВСІ українці "неправильні", І це, як вище було написано, тиражується канадськими ЗМІ. Це канал Маркіяна і тільки йому вирішувати який контент постити. але було б круто на 1 негативне(самоаналітичне) відео було б кілька позитивних, наприклад як українці змінюють Канаду на краще в якихось дрібницях.
-
Добрий день, мене звати Ліза, я прилетіла в Канаду кілька днів назай, знаходжуся в провінції Онтаріо м.Торонто дуже потрібна робота, чи може хтось допомогти? Буду дуже вдячна за допомогу😊
-
Розумію, я тільки приїхала та шукаю любу роботу, я працювала прибиральницею в офісах Польщі та на складах, також шукаю працю на фабриках і заводах, тому і питаю, може десь хтось працює і може направити
-
Невеличка порада: коли ви в Канаді в пошуках будь-чого, не узагальнюйте: потрібна робота, потрібне житло. Конкретизуйте, ЩО саме вам потрібно та що ви можете запропонувати. Інакше матимите нульовий результат і згаяний час. Зверніться в групи Торонто на Фейсбуці
-
Зрозуміло, дякую
-
Та далеко ходить не потрібно, моя сестра українка каже не приїжджайте до Канади, тут дуже погано, при тому що вона з чоловіком мають триповерховий будинок у Торонто, та багато мільйонний бізнес в сфері спортивної журналістики.
-
це теж є,мені доводилось працювати з індусами - вони сильно тягнуть своїх, але в той же момент і вміють гарно підставляти коли коли їи це вигідно. До речі по останньому відео людина з'їхала не попередивши. Я так розумію не було договору оренди, бо тоді такого б питання не виникло, і це в першу чергу питання до власника чому він не хотів договору
-
Без кредиткі?
-
А я на це по іншому дивлюсь. У нас в Україні більшість арендують без договорів. Є якась фількіна грамота, яка ніяк не закріплюється. І при таких умова всеодно домовляються, щоб попереджали завчасно. Плюс для підстраховки є платіж за останній місяць. Тобто наша людина тут вчинила не коректно до приймаючої сторони.
-
Добрий всім, скажіть будь ласка, я знаю, що у ручній поклажі можна провезти парфум 100 мл, а якщо я маю таких три, то можна їх дати до багажу? І скільки можна покласти до єдной валізи? Дякую)
-
В нас так але в Канаді інше законодавство і канадець відповідає за свою квартиру. В мене знайомий в Торонто здав підвал і потім не міг виселити людину кілька місяців. Тому всі канадці дуже відповідально відносяться до оренди. Це якщо б канадієць в Україну приїхав знімати тоді в тому є сенс. Але коли українець приїхав в Канаду то вибачте це обов'язк канадця зробити все правильно і навчити іммігранта як все зробити так щоб все було по закону і потім не було претензій до одних одного. Що б орендар не обіцяв чи говорив вирішувати мені як власнику. Ще Інше питання чому та сім'я з'їхала якщо така гарна квартира ще й на 300-400дол дешевше ринку. Я просто веду до того що нас показали дуже обмежену однобоку інформацію в якій багато нестиковок, але роблять узагальнення, що українці погані. Тому в мене дуже багато питань до таких нестиковок, але в відео нам подають готовий висновок що це українець поганий а ще він не з тієї області.