Канадський Марк Chat
-
Відео супер! 😍
-
Чи означає це, що треба в'їхати в Канаду до 31.03, щоб отримати ВП, виплати та іншу підтримку? А після цього у вас є просто віза, типу туристичної?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
Всіх вітаю! Меня звати Іван, я з Харкова. 21.11.23 я прилітають в Калгарі. Прилітаю о 15.25. Якщо хтось має вільний час, я був би радий новим знайомствам. Головне ще мені потрібно - то інформація про життя в Канаді. Дякую, файнего дня!
-
В точку 👍
-
Провінцію напишіть. Скрізь різні «конспекти»
-
Яка провінція?
-
Привітик, може тут хтось вчився по канадських конспектах на права, якщо хтось щось має скиньте будь ласка)
-
Альберта ?!) дякую !)
-
Онтаріо
-
Нам так !) дякую !)
-
Вам потрібна інформація по Альберті ?
-
Дуже дякую ☺️
-
Правила дорожнього руху для провінції Онтаріо
-
Правила дорожнього руху для провінції Альберта
-
Всім привіт. Хто який план електроенергії вибирав?
-
Всім привіт під скажіть можливо хтось знає потрібно зробити дитині візу до Канади і потребують витяг з банку що там має бути не менше 5тис$ можливо хтось знає як це обійти іншим способом?
-
На загальних умовах , для отримання візи , так і є Ви ж туристом їдете , тому і гроші хочуть у вас побачити на це
-
Всем привет, с временной защитой в Польше (PESEL UKR + DIiia pl) кто-то вылетал с Варшавы в другую страну ЕС чтобы потом поменять аэропорт и вылететь в Канаду? Не будет ли проблем?
-
Дякую
16 Jan 2023, 06:08
54969/64839
13 Jan 2025, 17:32