Канадський Марк Chat
-
Тобто окремо робили
-
перша заявка на 2 аплікантів, друга на одного
-
так, оскільки так раніше рекомендували
-
По приїзду в Канаду, коли робити всілякі документи Хіп Драйв лайсенс SIN
Чи потрібно фотокартки здавати?
Дивився зробити два фото на документи в каллгарі -25$
-
Багато компаній пропонують місяць-два безкоштовного житла. Я зрозуміла, що це звична практика. Але, це переважно ті, які мають багатоквартирні будинки. У власника однієї квартири такої пропозиції не знайдете
-
Тобто якщо дружина подає з свого кабінету на себе і 2х дітей а мене просто вказує що я є і приєднаюся до них то мені треба окремо з свого кабінету на себе подаватися?
-
Читайте відгуки. Якшо це солідна контора, вони не зацікавлені вас обманювати. Здача квартир - це ж їх бізнес. Нащо їм погані відгуки.
-
Дякую, обов'язково почитаю))
-
ми все робили з одного кабінету. Спершу мене з сином, а вже після отримання візи з цього ж кабінету додали заявку на чоловіка.
-
Ми так і робили. Потім дружині прийде запит, щоб чоловік дав дозвіл на вивіз дітей
-
ми зразу вклали дозвіл на виїзд і нас просили ще додати скан паспорту чоловіка для перевірки підпису
-
Дівчата, а вже є такі, хто самотужки(поки ще без чоловіків) з дітьми в Канаді? Дуже важко? Бо Канада моя мрія, але самій боязно)) Можно в особисті🙏
-
На жаль, ніхто за вас не вирішить, їхати чи ні. У кожного свої обставини і початкові умови. Неможливо припасувати чужий досвід до себе. Доречніше задавати якісь конкретніші питання))
-
Доповню, що кожен одну й ту саму ситуацію та умови сприймає по-різному, згідно свого досвіду, сприйняття та витривалості. Навіть про похід до магазину дві людини розкажуть по-різному. Це дуже страшно, я розумію, але це такий випадок, коли ти приймаєш рішення сама, ні на кого не вийде перекласти відповідальність за свої кроки і рішення. Тому покладатись на чужий досвід буде помилкою, я так вважаю і цього дотримуюсь від початку свого шляху сюди.
-
Скажіть будь ласка, я отримала візу foil less , а доньці заповнювала заявку на днів 10 пізніше. Їй прийшло майже одразу approved, але більше нічого. Електронної візи не прийшло. Чи можна подавати її паспорт разом зі своїм на вклейку візи? Чи їй не вклеять лише зі статусом approved? Дякую за відповідь!
-
Я думаю, що таких більшість. Не всім повезло їхати з чоловіками. А що робити? Кругом тяжко. Не скористається шансом, будете шкодувати, а якщо щось не вийде, то приїдете звідки приїхали. Але... потрібно добре все продумати
-
В анкеті є позиція вказати всі країни в яких були за остані 5 років як вказувати якщо пепетин кордону був в Угорщині а далі європа без віз і був в Литві і Швеції а штампів то немає. Чи вказувати країни без віз?
-
Питання щодо верифікації дипломів. Чи знадобиться це, а то почала читати wes і запитань стало більше ніж відповідей?😔
-
я б писала всі країни в яких була, питання ж так стоїть. З такого по таке число - Литва, далі Швеція..
-
я вказував всі 50+. дружина була зі мною майже у всіх, але вже було ліньки перераховувати то вказав декілька лише
5503/64839