Канадський Марк Chat
-
Доброго вечора. Хочу розповісти про себе коротеньку історію и заразом спитати що мені робити в такій ситуації. Отже. Зараз знаходжусь в Німеччині в містечку Riegel, виїхав я зі своєю дружиною і в той час донечці було 2 місяці 28 лютого 22 року, я маю третю группу інвалідності, протезування серця аортального і мітрального клапанів, мені треба поїхати назад на Україну по деяким справам й повернутися назад в Німеччину, але хвилююся за те чи випустять мене з України, бо на разі ходять чутки що змушують і таких залишатися в Україні, то що ж робити?
-
Чи не анулюють вони дозвіл ?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи можна заїхати в Канаду, оформити за тиждень документи , отримати допомагати і виїхати , а потім повернутись через декілька місяців?
-
Дякую 💕 І ще питання - як швидко оформляється банківський рахунок і решта документів ?
-
Два дні Якщо є бажання і дійсно потрібно
-
Супер, дякую величезне за відповідь 😊😊
-
Не обовʼязково За два дні в трьох місцях побувати )), не велика проблема
-
Якщо є бажання і потреба , то …
-
Вони зі слів записують А от потім з папірцем , який дадуть в банку , можна і в registry Потім тільки потрібно буде банк повідомити , про зміну адреси
-
А чи не треба для банку постійну адресу
-
як я зрозумів водійське посвідчення варто замінювати вже коли буде постійна адреса куди прийде фізичний пластик щоби потім не змінювати знову через зміну адреси (адреса написана прямо на посвідченні?) що ще з доків варто оформляти після постійної адреси, а що можна вже на тимчасову? (готель, аірбнб)