Канадський Марк Chat
-
Підкажіть будь ласка до кого мені звернутися за рахунок не виплати з/п роботодавцем у Вінніпегу,попрацював 3- повні дні включно зі суботою.На повідомлення не відповідає,ігнорить.Дякую за відповідь.
-
А хто ви? Волонтер, чи просто допомагаєте? Ні інформації, ні фото. Нічого. Просто Олег в телеграм, який дав посилання на банку, яку створила Карина. Ну таке
-
І 28 ошбр нема в вікіпедії. Є 28омбр
-
До того ж тільки з'явився
-
28 окрема механізована бригада(мій фейл), допомогаю друзям зрушити збір з мертвої точки
-
Добре, дайте лінк на першоджерело у фейсбуці
-
facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02vYKskg3iv15DJRHXQkmpy7ew4xdGFRkUyCXU8pyJ2XTM5PSJULQ5rQVN7B8HLnQKl&id=100025990786536&mibextid=WC7FNe
-
Доброго ранку Слава Україні,потрібна допомога в оплаті ремонту машин для зсу
-
Всім доброго ранку!Ідемо сім‘єю до Канади 7 березня.Дуже хочу почути інформацію про Квебек.Ще питання-мені 60+,Дуже переживаю не бути обутою для дітей?Є можливість хоч трошки працювати у моєму віці.Французьку мову знаю.Дякую!
-
Можна детальніше як це робиться наразі?
-
використовується wise або щось подібне. спочатку на wise потім з wise на канадський рахунок
-
Переказ через 3 руки
-
що саме
-
Вітаю. Скажіть будь ласка чи будь які українські права підходять щоб поміняти на канадські в Альберті? Чи потрібні тільки міжнародні чи тільки нові в пластику? У чоловіка ще ламінований варіант з фото. Це підійде? Дякую
-
Дякую
-
Підійде, обміняють.
-
t.me/Keeper17
-
Всім привіт запрошую на перегляд ручної роботи копілок і декору може комусь сподобається.
-
Вітаю. Бажаю щоб усі отримали відповіді на свої запитання… Можливо хтось зможе порадити… Шукаємо роботу в Едмонтоні. Будемо раді будь якій пораді. Нехай Господь благословить вас і допоможе!
-
Всім прівіт зібрався я їхати до канади і вирішив що я аплачу гроші одній фірмі і вони знайдуть роботу і житло .підскажіть хтось чи це працює в канаді
16 Jan 2023, 06:08
55214/64839
13 Jan 2025, 17:32