Канадський Марк Chat
-
Дякую
-
Підійде, обміняють.
-
t.me/Keeper17
-
Всім привіт запрошую на перегляд ручної роботи копілок і декору може комусь сподобається.
-
Вітаю. Бажаю щоб усі отримали відповіді на свої запитання… Можливо хтось зможе порадити… Шукаємо роботу в Едмонтоні. Будемо раді будь якій пораді. Нехай Господь благословить вас і допоможе!
-
Всім прівіт зібрався я їхати до канади і вирішив що я аплачу гроші одній фірмі і вони знайдуть роботу і житло .підскажіть хтось чи це працює в канаді
-
Не дуже, я би не довіряв різним агенціям, їх головна ціль нажитись на людях як можна більше. Особисто в мене ніколи проблем з роботою не було, я за 8 місяців перебування в канаді поміняв 3 роботи, люди всюди треба головне наполегливо шукати
-
Не працює це так, не витрачайте даремно кошти. Є сайти з пошуку роботи і пошуку житла кожного міста. Для орієнтиру вам. Але і це вам не гарантує нічого, поки не будете на місці.
-
Check out this free app — It Pays to Walk 🚶 sweatco.in/i/zsz36282415865
-
Це що таке 🤣?
-
Всім привіт Терміново шукаю роботу, не давно прилетіла в Канаду мені 24 роки. Проживаю в Даунтауні. Маю досвід няні. Але буду рада любим пропозиціям..)
-
Пишіть краще назву міста, а не країни, аби вам змогли допомогти
-
Вітаю, підкажіть, а в Канаді є безкоштовне поселення? Сам збираюся їхати скоро, але про таке вперше чую
-
Привіт . Підкажіть де можна виготовити та програмувати ключі до авто ?
-
Було. Зараз не знаю
-
Добрий вечір! Хто вміє ставити фільтр осмотричний для фільрації води ?
-
Доброго дня. Підкажіть, хто скикався
-
Теж саме свідоцтва про народження дітей. Поки ще в Україні, думав тут зробити, по фінансах думаю в нас дешевше. Дякую
-
Чи необхідно перекладати трудову книжку (за професією інженер-будівельник) для роботи в Канаді?
-
Героям слава, друзі! Дуже треба поспілкуватися з Марком!
16 Jan 2023, 06:08
55228/64839
13 Jan 2025, 17:32