Канадський Марк Chat
-
О ні
-
Привіт спільното. Я з дочкою плануємо переліт до Канади в Едмонтон по програмі CUAET в лютому (квитки на руках). Маю запитання до вас, який алгоритм влаштування дитини в школу в Едмонтоні. В Україні вона зараз в 11 класі. (Рівень англійської В1). Які мої наступні дії. Або дайте посилання, де я можу прочитати таку інформацію.
-
Якщо 200 на всіх , то немає сенсу, ще й автобусом чотири години їхати
-
Ми їхали з Калгарі до Едмонтона автобусом , квитки брали по 40cad ,але це найдешевше що було.
-
І я планую з двома донечками, 6 і 2 рочки
-
Ви в яку провінцію плануєте переїзд?
-
youtu.be/f8hYGbZ10OI?si=Sn_0uV6R5qvq_UjI
-
доброго дня , на даний момент я ще не прибув до Канади . можлива консультацію з питання по CUAET я і 2 дітей отримали візу також для мене є WP але для дружини вже 9 місяців в очікуванні питання в основному , якщо я в'їду в Канаду до 31 березня 2024 щоб отримати WP і через тиждень , можливо 2 тиж. я повернуся до своєї сім'ї для подальшого очікування візи для дружини , чи зможу я повернутися в Канаду без проблем після березня 2024 ? Також якщо мій WP дає мені змогу працювати 3 роки ( як на рахунок дітей і дружини ) вони також зможуть знаходитись в країні до закінчення терміну мого WP ? вони зможуть без проблем піти в дит. садочок , школи маючи мій WP?