Канадський Марк Chat
-
Він проїде першим
-
І взагалі тут більше правило діє трьох ДДД( Дай Дорогу Дов$&$обу) Бо місцеві макаки їздити від слова взагалі не вміють, про ПДР я взагалі мовчу..:
-
Поправка : якщо це рівнозначне перехрестя
-
Якщо одночасно то діє правило правої руки. Якщо він перший - то його пропустити.
-
доброго дня спільноті, надіюсь хоч якусь допомогу отримаю від людей які вже трішки часу прожили в Канаді, бо я вже не знаю куди і як просити про допомогу. я був прилетів до Канади 4 грудня, CUIAS звичайно мене поселили в готель за що їм щиро вдячний. я був 5 грудня написав на групах повідомлення що шукаю роботу бажано в комунальній службі, я в польщі більше 5 років відпрацював, прибирав загалом трамвайні та автобусні зупинкі, але був період що косив траву та зимою сипав пісок. я приїхав один бо в мене нікого і немає так що мені без різниці де працювати але проблема у тому що я без прав та володію лише українською та польською. ну ось мені був хлопець написав що в Калгарі робота в комунальному пвдпртемстві де він і працює. я вже був купив білет на 17 грудня, і ось в середу ми зідзвонились оказується що без прав не беруть. і я здурів не знаю що мені тепер робити, 18 груднч о годині 11 треба залишити номер готелю, ту ані роботи ані толком кімнату зняти на місяць за нормальну ціну. може хтось на групі може допомогти з роботою а моїй професії? мені без різниці в яке місто летіти, головне щоб була робота години. допоможіть будь-ласка 🙏 це мій номер контакту 4378293853
-
Якщо ви будете в Канаді до 31 березня, то всі отримають дозволи на підставі громадянства України.
-
Шукайте будь-яку роботу, а не з конкретною прив'язкою до вашої професії.
-
Немає мови і прав… «Джек - Пот» ідіть в Вашому місті в церкву, від церкви можна записатися на курси мови та найти роботу…
-
ну зараз я хоча кімнату хочу знайти, але я не знаю чи то дійсно такі ціни жінка була написала мені за кімнату тиждень 300 дулярів 🤔
-
Роботу краще шукати, як і все інше, коли ходите. Писати можно місяцями
-
Ну все тоді сидіти без грошей шо я ще пораджу
-
мені простіше написати як підійти та попросити.
-
ну так я дивився на ціни в Калгарі бо мав саме туди їхати на роботу але без прав це як без рук 🤷♂️
-
Що писати? В Неділю на службу ( чи в Суботу) тай по всьому
-
Залежить від міста. В Калгарі 800 за місяць кіммната. Можна знайти і за 600, но то довго
-
я дуже встидливий, написав був на почту до трьох церков, хоча я сам римо-католик але мені невідпіволи 🤔
-
ви в Канаді давно?
-
ви як приїхали через скільки часу знайшли роботу та житло?
-
Півтора року
-
я прилетів 4 грудня, писав про це. і мав їхати до Калгарі, але практично перед закінченням мого перебування в готелі бо в понеділок мені закінчується перебування в готелі і я залишився без даху над головою та і без роботи.
16 Jan 2023, 06:08
55599/64839
13 Jan 2025, 17:32