Канадський Марк Chat
-
Шановці українці, які прибувають до Toронто за програмою CUAET, команда ✈️CUIAS Airport Reception працює щодня без вихідних, а також працюватиме на Різдво і всі свята 📌у Toronto Pearson International Airport 🕐з 14:00 дня до 2:00 ночі або ☎️24/7 через гарячу лінію1(888)-557-6133. УВАГА! Шукайте Центр у Терміналах 1,3
-
По моєму погодитись на таке - дуже безвідповідальне рішення
-
Можна я відповім грубо і, можливо, некультурно? Ну якщо можна то - вашому брату що, 18 років? Він що, життя не нюхав? Як можна поручатись за чужих людей? Яким би він не був класним пацаном. А якщо він раптом захворіє на рак? І таких прикладів непередбачуваних обставин можна знайти 100500. Якщо ти мільйонер - ти можеш собі то дозволити. Але якщо ти мігрант (майже бомж) то як твоя майбутня сім'я буде жити з тими проблемами, які можуть виникнути, навіть якщо ймовірність її виникнення 0.01%?
-
А якщо підключати емоції, типу "ой то мій друг, і він образиьься якшо я за нього не поручусь" - то там і видно буде який то друг
-
Даю уроки англійської, IELTS, CELPIP (без зайвої води), навчу говорити, недорого! Досвід понад 20 років. Викладаю/пояснюю англійською, українською. Індивідуальний підхід до кожного учня, гнучкий графік занять та персоналізовані програми навчання
-
Підкажіть будь ласка, хто знає контакти волонтерів в аеропорту Саскатун
-
Друзі, хочу запитати компетентних людей, як можна виїхати ( мігрувати ) до Канади? Хто може допомогти консультативно, на рівні "поговорити" !=) Буду дуже вдячним!=)
-
Всім привіт! Випадково натрапив на Марка в ютубі! Дякую за діяльність! Ти молодець!=)
-
Доброго дня, підка буде ласка плануємо приїхати в Калгарі і шукаємо роботу бо в нас маленька дитина, підкажіть можливо хтось знає куди можна піти на початку ( можливо фабрики або щось такого плану)?
-
Привіт. Зараз в Польщі. Далекобійник по Європі на бусі. З України виїхав за 2 тижні до війни.
-
Вітаю! Підкажіть, хто зустрічався з такою ситуацією. Моя віза вже схвалено і вклеєна більше року назад. Зараз зайшов в портал і помітив таку річ, у мого батька в аплікації знайшов схвалений ворк перміт, а у мене такого листа немає?!? Хоча я коли заповнював аплікацію вказував що хочу працювати на території Канади. Підкажіть чи дадуть мені дозвіл на працю по приїзду в аеропорт без цього листа? Чи можуть виникнути проблеми?