Канадський Марк Chat
-
Є сайти де беруть лише 300-500$CA депозиту і плюс місяць оплати ) трошки пізніше можу надіслати якщо ще актуально
-
Надішліть будьласка. Дякую
-
Пригород Торонто
-
youtu.be/1cKSjqbSEw0?si=cP-V9ovd5pjAnsHf
-
Доброго всім ранку, якщо хтось знає хорошого перекладача документів в Едмонтоні, напишіть будь ласка контакти в приватні повідомлення, дякую
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи є в аеропорті Едмонтона центр допомоги українцям? Якщо є, то коли він працює?
-
як ви отримували job approval letter в саскачевані?
-
Вітання друзі. Потрібна термінова порада: літак, яким збираюся летіти до Торонто, сідає в аеропорту Гамільтон ( 89 км від Торонто). Чи є тут волонтери і чи можна тут оформити всі документи і отримати підтримку.
-
Всім доброго вечора! Де великий вибір ноутбуків та чи всюди можна взяти в кредит?
-
Лучше кеш Marketplace
-
Если кто то хочет помочь семье погибшего то ссылка снизу www.gofundme.com/f/ivan-rubanik?utm_campaign=p_cp+share-sheet&utm_medium=copy_link_all&utm_source=customer
-
Так, так...і таке буває....людський фактор😊
-
Люди, хтось губив WP? Сталась така ситуація. Хто стикався, підкажіть що робити. Дякую.
-
Подаватись онлайн. В мене сусід загубив, подався онлайн, через чотири місяці прийшов новий.
-
Думаю це немає значення)). В Альберті
-
Дякую. У якій провінції?
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка чи є якісь організації в Торонто або поряд, які поселяють на два тижні доки знайдеш житло? Можливо хтось має контакти
-
Тоді шукайте далі, я можу помилятися, так як сам ще не в Канаді, теж вивчаю інфу
-
Знаю що є в інших містах. Якщо попереджаєш наперед. Але всеодно дякую
-
На скільки мені відомо, це треба просити в аеропорту по прибутті, поселять за наявності місць хочаб десь. Якщо ніде не буде - не поселять. Завчасної броні немає, тільки пост фактум
16 Jan 2023, 06:08
55714/64839
13 Jan 2025, 17:32