Канадський Марк Chat
-
Доброй ночі , когось цікавить акаунт PSN( playstation network)?
-
В Калгарі є програма Fair entry. Вона не для українців (для українців пільг взагалі не існує), а для людей з низьким доходом. Якщо ви маєте benefits card (білий пластик) від goverment , то можете отримати на рік за програмою проїзний за $5-6 на місяць.
-
Доброго дня. Хочу поділитися телеграм-каналом, де публікують безкоштовні можливості для українців (освіта, кар'єра, вивчення мов, волонтерство) Можливо комусь буде актуально) @opportunitiesworldowa
-
В нас вже вечір, зі святом людоньки!
-
Вітаю з Різдвом Христовим! В цей світлий день бажаю добра, любові й щастя, добробуту, успіху і міцного здоров’я. Нехай ангел-охоронець оберігає Вас і Ваших близьких від усіх негараздів, а в душі запанують віра, спокій і благодать. Зі світлим святом Різдва!🙏🙏🙏
-
Зі святом, поліглоти. ХрИстос... СлавІмо...
-
Вітаю, всіх зі святом. Ми українська сім'я, двоє діток. Хотів уточнити, хто можливо зараз в клеює візу ? Вже з'явився платіж за цю процедуру, але ми з дружиною не розуміємо як правильно оплатити 2 платежі, ще й квитанцію роздрукувати. 1 платіж за в клейку, 2 платіж за пересилку назад до нас. В ютубі дивилися, але там інформація тільки про пакет документів а куди і як платити не відомо. Щей про новий платіж нічого не відомо.