Канадський Марк Chat
-
Підкажіть, на якому сайті можна перевірити чи фірма є в реєстрі тих через кого можна податись на PR
-
Доброго дня. Перездаємо наш контракт який триває ще до травня, з можливістю продовжити. Будинок двокімнатний, велика зона кухні та залу. 1950$ + інтернет і світло платите самі. Депозит 1950$ Потрібно мати роботу, без домашніх тварин. 225 Martinvalley Road NE
-
👋 Хтось може підказати за довідку про несудимість для подачі на PR? Яку саме мету довідки обирати: - "Оформлення набуття громадянства" - "Пред'явлення за місцем вимоги" - "Надання в установи іноземних держав" Буду дуже вдячний 🙏
-
Підкажіть будь ласка,яка процедура прибуття в Канаду після березня 2023 року ? Що потрібно окрім візи . Де можна переглянути детальнішу інформацію ,буду дуже вдячна за відповідь .
-
Люди у когось був досвід з подорожі з твариною... Я в січні буду виїздити з Херсону до Калгері у мене пес Куцхаар 38 Кілограмів він високій в лапах((.72 сан Я не знаю як краще Лот через Варшаву до Торонто а потім вже до Калгері,чи краще через Стамбул до Ванкувера. І ще одне питання чи можна взяти в аренду авто в Ванкувері і приїхати до Калгері і там залишити просто я ж сабакою їхати буду.?
-
раджу долучитись до групи про перевезення тварин до Канади: t.me/petstocanada там багато корисної інформації, і люди можуть підказати якщо є питання. Але перед тим як задати питання краще перечитайте закріплення повідомлення.
-
-
Прохання підписати та поширити цю петицію для передачі Україні ракет та зенітних систем, які зараз утілізуються у Канаді - chng.it/CfrcM29Y6t
-
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка, які бенефіти дає біла пластикова бенефітна картка? Чи покриває вона фізіотерапію? Де можна переглянути цю інформацію. Самостійно не знайшла. Я вже більше року її маю, але ще ні разу не користувалася, тільки ліки купувала з нею.