Канадський Марк Chat
-
Фізіотерапія ж бесплатно по хелс карті
-
Покриває пломбування і чистку зубів, огляд оптометриста та окуляри. Ще виклик швидкої, здається
-
Доброго дня! Підкажіть де можна пройти медогляд в Едмонтоні? Буду вдячна за допомогу!
-
це бесплатно
-
їдете в walk in clinic і записуєтесь до лікаря якого треба
-
Ну вот
-
Зверніть увагу, що мова йшла про білу пластикову карту бенефітів. В неї є трохи розширених можливостей, ніж у Health card. Але обмежений термін використання. Здається, до кінця січня
-
Едмонтон
-
Доброго, яке місто більш дешевше для проживання Едмонтон чи Калгері??
-
Фізіотерапевта покриває хелс карта
-
Так, все правильно
-
Так, ви праві. Але це додаткові бенефіти, про які я вказала вище. Оптометриста і дантиста Health card не покриє. Як і виклик швидкої
-
це все бесплатно
-
і операції роблять
-
лікарі по звичайних хелс картах приймають, нема різниці чи є бенефіт карта чи нема її
-
Едмонтон
-
Доброго дня. Шукаю роботу в Оттаві. Маю базову англійську. На разі швидко вивчаю мову. Водійські права поки що G1. Маю досвід в будівництві та оптоволокну. Останні 2 роки працював на установці та обслуговуванні мережей оптоволокна. Шукаю зараз роботу на Indeed та інших порталах але в роботодавців до співробітників просто неймовірний список зобов'язань. На разі шукаю будь яку роботу. Чи маєте якісь поради шановні. Дякую.
-
Доброго вечора всім! Треба зробити привівку маляку 1.5 року! Підкажіть куди треба звернутись?
-
Мы так же покупали билеты,нам скинули счет…но как у вас оказался лимит .Я сообщила свою проблему,и нам просто счет за билеты разбили на две суммы платежа
-
Сімейний лікар
16 Jan 2023, 06:08
55802/64839
13 Jan 2025, 17:32