Канадський Марк Chat
-
This is for you, my foreign friends! Поширюйте це відео у західному сегменті соцмереж.
-
Вже близько 20 загинуло. Ну те що останнє я бачив 18, ще під завалами шукають
-
Я зараз в Херсоні.. блін ну я не знаю я приїду до Канади в лютому....но я не знаю як я навіть зможу розмовляти з росіянином...я дуже толерантна людина но після ціх 2 років тут...я не зможу їх вибочити..і я не дуже вірю в хороших руских! Всіх з різдвом і майбутнім новим роком.
-
І останнє я хочу сказати тим людям які кажуть..а чому ти там а чому ти ще не виїхав.а чому ти не в ЗСУ . Просто у мене не було можливості моє все майно залишилося на том березі..лише через 5 Кл де я зараз і там коцапи. Я вивіз матір 76 років 2 собакі кошку і у мене немає ні чого більше.так мені відкрили візу Cuaet но виїхати я не можу зразу я зараз проходжу ВЛК у мене просто хвороба паркінсона но на початковому рівні я маю надію що зможу виїхати і заробити собі на будинок і повернутися . Я просто відповів тим хлопцям які мені написали в лічку і сказали треба залишатися і не віджати і я не дуже гарна людина ...типа нах ти нужен тут.. Нє дочекаються.я все зможу у мене немає вибору мені треба готувати і піклуватися за своїх рідних.
-
Це все правильно, але хз чи вам вдасться заробити в Канаді... Хіба ви спеціаліст своєї справи з розмовною англійською. Більшість людей стикаються зараз з проблемою роботи...
-
Скажіть будь ласка, де Ви шукали тимчасове житло
-
Якщо ви про mobile home, то просто поцікавтеся скільки коштує оренда землі, на якій буде стояти цей будинок. І у вас всі питання зразу відпадуть.
-
Вибачте, може квартира за 70 к,але не будинок?