Канадський Марк Chat
-
Просто будь мужчиною і не ний, сидиш у Канаді і радій собі тихенько
-
Я плачу
-
Тоді почитай військовий стан, що таке
-
Де зв"язок між "не ний" та порушенням прав людини і конституції ? це різні речі. Бажаю вашій роті бути без втрат. А адміна прошу забанити сепертистів котрі пропагандують порушення законів та переходять на особистості та образи. Ви гадки не маєте де я знаходжусь, зате стверджуєте що я в Канаді. Конструктиву 0. Знань що таке закони також. Всього вам найкращого.
-
А, для тебе військовий стан це що таке?! Можливо це трохи твоїх конституційних прав посунили, через військові дії окупанта у країні, котрій заїхав на танках і убиває кого собі хоче?
-
владік, не уході. Таких тупих ботів тут ще не було.
-
а нічого що школа на англійській мові ? і нічого що цю школу організував біженець з білорусі який проти режиму диктатора? і покажіть мені де я порушив закон ? виявили ще одиного ₚосійського бота та сепаратиста, давайте все і геолокацію і що там ще. З вами також все.
-
do you speak English, vladik?
-
Влад, без образ, просто не нав'язуйте свою думку, яка лягає в дискурс ворожих нарративів "наші права і конституцію порушують, кндр, все пропало" ітд. На ваші права і конституцію поклали і грубо порушили руzzкі 24.02.2024. Тому вже 2 рік протистоїмо саме для того щоб вільно писати тут в чаті в тому числі. Але коли починає заносити на "зраду і фсьо прапала,спасітє нас" тоді краще знайдіть якісь чат типу "повістки мобілізація", там такі дописи і теми люблять, там свої. Вас підтримають.
-
Я, думаю не потрібно у ІПСО російське вірити
-
ну москалі москалі накаляють ситуацію це факт, але також факт що змінили підхід до всіх чоловіків в тому числі багатодітних: www.pravda.com.ua/news/2023/12/30/7435239/ Так, у мережі з’явилося відео про те, як багатодітного батька, який до цього неодноразово перетинав кордон, цього разу не випустили без довідки від ТЦК або військово-облікових документів. На відео дівчина-прикордонник говорить, що з 20.00 29 грудня "є інше розпорядження". "До 20 години було так, як ви говорите – просто ми не були такі вимогливі, ми не вимагали від вас цих документів, ми дивилися тільки, що ви багатодітний, і ви перетинали (кордон – ред.)", – сказала вона.
-
Уявіть собі ситуацію, Ви з чотирьма неповнолітніми дітьми та дружиною приїзджаєте на кордон за 1000 + кілометрів (ви чітко зібрали весь перелік документів необхідних для законного перетину кордону). Стоїте в черезі майже добу, і тут вам кажуть, вам відмовлено у перетині. Ви питаєте причину - відповідь, тому що ми так захотіли, а те що ми вас не попередили про перелік потрібних оновлених документів то є ваша проблема і те що не існує ніяких офіційних постанов які вносять правки в перетин кордону то також ваша проблема. І нам (прикордонникам Україні) всерівно на постанову КМУ №57 де чітко прописані правила перетину. Яка буде ваша реакція у цьому випадку ? Тепер стосовно ₚускіє грубо порушили наші і ваші права 24.02.2022 - так це факт і це є трагедія =(((( , але ми не ₚускіє !!! Було б гарно й надалі лишатись людьми та не перевторюватись в ₚускіх й уподоблятись їм. Можу доадти фотографії відмови перетину кордону батька чотирьох неповнолітьніх дітей. Причина відмови ? Бо так захотілось владі й прикордонникам і плювали вони на закони, а тим паче на людей. Це дуже масова ситуація. Спочатку СМІ писали що це фейк. Зараз вже пишуть що справді є посилена перевірка, але правду вони всерівно не визнають. Тож не бачу тут ніякої зради. Якщо така інформація лишня в цій групі, прошу пробачення та прошу видалити. Бажаю вам мирного неба над головою!
-
uk.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%96%D1%8F:%D0%9D%D0%B0%D1%84%D1%82%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D1%96%D1%81%D1%82%D1%8C_%D0%9A%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%B8
-
Правила ужесточаються, а що по твоєму потрібно робити? Добровольці закінчуються.