Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Канадський Марк Chat

Канадський Марк Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
64.8k Posts 4.6k Posters 207.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t215529794T Offline
    t215529794T Offline
    Alex Postoliuk
    wrote on last edited by
    Я плачу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Volodymyr Yakymiv
    wrote on last edited by
    Тоді почитай військовий стан, що таке
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad Vlad
    wrote on last edited by
    Де зв"язок між "не ний" та порушенням прав людини і конституції ? це різні речі. Бажаю вашій роті бути без втрат. А адміна прошу забанити сепертистів котрі пропагандують порушення законів та переходять на особистості та образи. Ви гадки не маєте де я знаходжусь, зате стверджуєте що я в Канаді. Конструктиву 0. Знань що таке закони також. Всього вам найкращого.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Volodymyr Yakymiv
    wrote on last edited by
    А, для тебе військовий стан це що таке?! Можливо це трохи твоїх конституційних прав посунили, через військові дії окупанта у країні, котрій заїхав на танках і убиває кого собі хоче?
    1 Reply Last reply
    0
  • t215529794T Offline
    t215529794T Offline
    Alex Postoliuk
    wrote on last edited by
    владік, не уході. Таких тупих ботів тут ще не було.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    NAZAR
    wrote on last edited by
    Слухай ти, "ученік школи валідаторов" "русскай екосистеми космос". Барижиш криптою на русскіх просторах, вчився там то вперед. Чого ти в цей чат заліз? Чи ще про тебе даних накинути? З локацією? Видалися і не світись.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad Vlad
    wrote on last edited by
    а нічого що школа на англійській мові ? і нічого що цю школу організував біженець з білорусі який проти режиму диктатора? і покажіть мені де я порушив закон ? виявили ще одиного ₚосійського бота та сепаратиста, давайте все і геолокацію і що там ще. З вами також все.
    1 Reply Last reply
    0
  • t215529794T Offline
    t215529794T Offline
    Alex Postoliuk
    wrote on last edited by
    do you speak English, vladik?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    NAZAR
    wrote on last edited by
    Влад, без образ, просто не нав'язуйте свою думку, яка лягає в дискурс ворожих нарративів "наші права і конституцію порушують, кндр, все пропало" ітд. На ваші права і конституцію поклали і грубо порушили руzzкі 24.02.2024. Тому вже 2 рік протистоїмо саме для того щоб вільно писати тут в чаті в тому числі. Але коли починає заносити на "зраду і фсьо прапала,спасітє нас" тоді краще знайдіть якісь чат типу "повістки мобілізація", там такі дописи і теми люблять, там свої. Вас підтримають.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Volodymyr Yakymiv
    wrote on last edited by
    Я, думаю не потрібно у ІПСО російське вірити
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii
    wrote on last edited by
    хоча коли отримає документ з тцк то думаю проблем з проїздом не буде
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii
    wrote on last edited by
    ну москалі москалі накаляють ситуацію це факт, але також факт що змінили підхід до всіх чоловіків в тому числі багатодітних: www.pravda.com.ua/news/2023/12/30/7435239/ Так, у мережі з’явилося відео про те, як багатодітного батька, який до цього неодноразово перетинав кордон, цього разу не випустили без довідки від ТЦК або військово-облікових документів. На відео дівчина-прикордонник говорить, що з 20.00 29 грудня "є інше розпорядження". "До 20 години було так, як ви говорите – просто ми не були такі вимогливі, ми не вимагали від вас цих документів, ми дивилися тільки, що ви багатодітний, і ви перетинали (кордон – ред.)", – сказала вона.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad Vlad
    wrote on last edited by
    Уявіть собі ситуацію, Ви з чотирьма неповнолітніми дітьми та дружиною приїзджаєте на кордон за 1000 + кілометрів (ви чітко зібрали весь перелік документів необхідних для законного перетину кордону). Стоїте в черезі майже добу, і тут вам кажуть, вам відмовлено у перетині. Ви питаєте причину - відповідь, тому що ми так захотіли, а те що ми вас не попередили про перелік потрібних оновлених документів то є ваша проблема і те що не існує ніяких офіційних постанов які вносять правки в перетин кордону то також ваша проблема. І нам (прикордонникам Україні) всерівно на постанову КМУ №57 де чітко прописані правила перетину. Яка буде ваша реакція у цьому випадку ? Тепер стосовно ₚускіє грубо порушили наші і ваші права 24.02.2022 - так це факт і це є трагедія =(((( , але ми не ₚускіє !!! Було б гарно й надалі лишатись людьми та не перевторюватись в ₚускіх й уподоблятись їм. Можу доадти фотографії відмови перетину кордону батька чотирьох неповнолітьніх дітей. Причина відмови ? Бо так захотілось владі й прикордонникам і плювали вони на закони, а тим паче на людей. Це дуже масова ситуація. Спочатку СМІ писали що це фейк. Зараз вже пишуть що справді є посилена перевірка, але правду вони всерівно не визнають. Тож не бачу тут ніякої зради. Якщо така інформація лишня в цій групі, прошу пробачення та прошу видалити. Бажаю вам мирного неба над головою!
    1 Reply Last reply
    0
  • t766606620T Offline
    t766606620T Offline
    MK
    wrote on last edited by
    Марк, розкажи будь ласка про нафтогазову промисловість.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1259396073T Offline
    t1259396073T Offline
    Arctos
    wrote on last edited by
    uk.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%96%D1%8F:%D0%9D%D0%B0%D1%84%D1%82%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D1%96%D1%81%D1%82%D1%8C_%D0%9A%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%B8
    1 Reply Last reply
    0
  • t1819109466T Offline
    t1819109466T Offline
    Norwegian
    wrote on last edited by
    По програмі cuaet отримав візу туристичну скажіть як я зможу по приїзду до Канади змінити її на робочу щоб зміг працювати..?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Volodymyr Yakymiv
    wrote on last edited by
    Правила ужесточаються, а що по твоєму потрібно робити? Добровольці закінчуються.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii
    wrote on last edited by
    Я не даю в тому повідомленні ніяких порад чи оцінок. Просто скинув статтю яка підтверджує що це не іпсо. Моя думка: правила мали бути чіткі, зрозумілі прозорі і жорсткі з самого початку. Без подвійних трактувань одних і тих самих законів.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii
    wrote on last edited by
    Розумію, і погоджуюсь. Я просто проте що закон мали б працювати однаково завжди, а ми в усьому трактуємо їх по різному
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Volodymyr Yakymiv
    wrote on last edited by
    Не може бути жорстко постійно, раніше призивали людей з 27 років по 60, зараз люди за два роки трохи стерлись і вже призивають з 25 років по 60 так само по іншим категоріям можуть бути зміни, 10 січня повинно б бути голосування і тоді все буде ясно
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags