Канадський Марк Chat
-
Є група в телеграмі pets to Canada. Вам там більше пітскажуть.
-
А і Амстердам
-
Та там не допомогли мені легше шукати на сайтах авіакомпаній як я зрозумів літак з дубліна франкфута ріма паріжа Варшави ну і Лондон.. Стамбул і все
-
Вам треба шукати не міста Європи, а моніторити правила перевезення тварин у авіакомпаніях, що літають до Канади. І вище вам порекомендували групу для питань по тваринкам. Вони знають більше
-
Lufthansa, Air Canada, West Jet ...
-
Доброго дня , хто вже лікував зуби, у нас є базова страховка Canada life та Alberta benefit card, є два питання , чи покриє ця комбінація всі витрати, та як перевірити що заклемлил по бенефіт картці Альберти ?
-
Alberta benefit card покриває пломбування, видалення (не всі видалення, зуби мудрості може не покрити) та чистку. Лікування каналів - ні, оплата окремо, не дешевше 1000 за канал. Якщо друга у вас це Health card, вона стоматологію взагалі не покриває. Від роботи страховки різні, одні на певну суму покриття (1000-5000) інші - на відсотки (70 чи 80)
-
Доброго ранку! Підкажіть, будь ласка, чи хтось проходив волонтерську програму від Католік Сошіал Сервіс Links for Success Program? Це коли треба відпрацювати 12 годин і мати лекції один раз на тиждень. Хочу почути відгуки, чи сподобалась ця програма тощо. Дякую за відповідь!
-
Нам видалення зубів мудрості і лікування каналів покрили бенефіти. Тільки коронку не покрили, бо тут після лікування каналів покривають коронкою. Але ми її не робили.
-
Всім привіт! Хто планує працювати або підробляти на доставці їжі в Канаді, реєструємось і отримуєм бонуси. На DoorDash потрібно зареєструватися сьогодні і за 275 доставок впродовж 60 днів ви зможете отримати цілих $600 (рефералка діє тільки 1 день). Не впустіть таку можливість! Всім гарного дня!!! DoorDash: drd.sh/QqLwjlh73Nw9QHYm/
-
Зараз людина, що питала, такий запит не зробить, бо дійсні ці бенефіти до кінця січня. А при підтвердженні (чи ні), мабуть, враховують дохід родини
-
Нам робили спершу запит чи покриють, чекали майже 2 місяці, але підтвердили, що покривають
-
То чудово, тому що жодного ще не знаю, кому покрило лікування каналів. Зуби мудрості, так, в деякий клініках.
-
Вітаю спільното. Поділіться своїм досвідом стосовно роботи водієм далекобійником у Альберті. Цікавлять такі моменти: - як і де краще та дешевше зробити права для трака(ліцензію) - які документи потрібно для цього, та в яку установу потрібно звертатись? Якщо у когось є реальний досвід отримання ліцензії та працевлаштування у даній сфері, буду вдячний за любу інформацію. Дякую, усім добра.
-
Root canal, покрили, 2 рази, ніяких помилок, crown не покрили
-
+- 10к всюди Кантор як «гною» аби гроші були…
-
То певно помилка , нікому канали не покриває.
-
Вітаю! Підкажіть, хто отримав хелз картку і збирається подавати на бенефіти, на яку адресу їх відправляти?
-
Доброго вечора усім. Чи можна на федеральний рівень подаватися з продовженим паспортом дитини?
-
Можливо, краще запитати тут: t.me/truckdriveredmonton
16 Jan 2023, 06:08
56112/64839
13 Jan 2025, 17:32