Канадський Марк Chat
-
На офіційному сайті список акредитованих лікарів по країнам. Записуєтесь, проходите, а вони самі все завантажують куди треба.
-
Я теж планую їхати до кінця березня. Напишіть хтось до мене. Підкажіть що я маю робити по приїзду. Збираюся у Калгарі.
-
тож інфи купа в інеті відоси в ютубі
-
Здається тільки українську В обмінюють, а людина спитала про усі категорії
-
Тобто А, А1 (мото і мопеди) теж?
-
Будь-які категорії обміняють стандартно. У чоловіка було В, С, тепер class 5 full
-
Конкретна людина мала категорії до С1. Тобто їх всі обміняють лише на class 5 full. Нічого зайвого в правах не буде
-
Дякую за відповідь Знайшла контакти, але мені сказали що потрібен лист (letter from immigration authority to exempt you from paying) Інакше дуже дорого виходить А де знайти лист поняття не маю, не можу знайти на порталі
-
А важливо йому це чи ні - йому вирішувати
-
Ви знаєте багатьох людей, у котрих відкрито лише категорія А? Доречі, у Канаді категорію на мотоцикл можна відкрити тільки після отримання загальних прав
-
Тоді інше питання, якщо при обміні забирають/розрізають пластик, в якому категорія А, а людина хоче зберегти їх для Європи, наприклад, він може просто замовити собі новий пластик з України з тими самими категоріями, що у нього були в Україні?
-
Звичайно, на мото здати можна лише через певний строк після отримання загальних
-
Але він позбудеться А? Я лише про це)
-
Ну якщо передумає жити в Канаді)
-
Можливо, але за законом Альберти можете мати лише одні права. Чи отримувати новий пластик - особиста справа і відповідальність
-
Як передумає, тоді і відновить
-
Підкажіть будь ласка які ліки можна з собою брати і в якій кількості?
-
Ми брали всяку всячину і чимало Нічого не питали Але то наш досвід Напевно раз на раз не приходиться
-
Брали класичну нашу аптечку від асперину до антибіотику.але ми десь читали,що пачки мають буди розпаковані а блістери ми помалювали щоб не було питань про продаж
-
Дякую за інформацію. В моїх правах водійських вказані всі категорії, які описав. Мене цікавило лише чи потрібно буде здавати іспити, чи просто обмін. Ще раз усім чемно дякую)!
16 Jan 2023, 06:08
56157/64839
13 Jan 2025, 17:32