Канадський Марк Chat
-
Але він позбудеться А? Я лише про це)
-
Ну якщо передумає жити в Канаді)
-
Можливо, але за законом Альберти можете мати лише одні права. Чи отримувати новий пластик - особиста справа і відповідальність
-
Як передумає, тоді і відновить
-
Підкажіть будь ласка які ліки можна з собою брати і в якій кількості?
-
Ми брали всяку всячину і чимало Нічого не питали Але то наш досвід Напевно раз на раз не приходиться
-
Брали класичну нашу аптечку від асперину до антибіотику.але ми десь читали,що пачки мають буди розпаковані а блістери ми помалювали щоб не було питань про продаж
-
Дякую за інформацію. В моїх правах водійських вказані всі категорії, які описав. Мене цікавило лише чи потрібно буде здавати іспити, чи просто обмін. Ще раз усім чемно дякую)!
-
Отримаєте 5f
-
Це в моїх водійських
-
Але дія підтягує вірно
-
Це не є добре. Я би поїхав і змінив. Коли всі документи одинакові - не буде питань.
-
Стикнувся з проблемою: ім'я у водійських правах прописане Olexandr, а в зак.паспорті Oleksandr.
-
До чого тут дія?) Як вона Вам там допоможе?
-
я віз рецептурні ліки(велику кількість на 4 місяці) в багажі, жодних питань не було, але варто запитати на стійці реєстрації
-
Дуже перепрошую, що пишу тут також. Просто переживаю за добру людину. —— Оголошення для мам з дітками (бо є школа і садочок близенько) - у районі Калінгвуд поблизу УМСN приватно жінка канадійка з українським походженням візьме до себе жінку з дитиною у приватний будинок, є вільні дві кімнати. Є також песик і котик. Оголошення можна знайти також у гупах на фейсбуці, якщо комусь цікаво, то пишіть безпосередньо власниці будинку, вона там з Вами і житиме www.facebook.com/groups/299938442304629/user/558131420 (я просто поширила її пост тут). Якщо хтось знає когось, хто з дитинкою сама і шукає, де жити, то перекажіть дуже прошу. Веселих вам усім Свят і щасливого Нового Року! ❤️
-
Добрий день. Підскажіть достойні перукарні в Едмонтоні, щоб ціна/якісь була на рівні. Подякував
-
Вам мають написати так само як в закордонному паспорті.
-
З цим не буде проблем. Обміняють. Скажете, що це транслітерація. В мене теж так було, і в декількох знайомих
-
Привіт, підкажіть як називається таа допомога на дитячі секції
16 Jan 2023, 06:08
56169/64839
13 Jan 2025, 17:32