Канадський Марк Chat
-
Отаке
-
Калгарі це місто « білих комірничків»… тай тут чат 90% Едмонтон
-
Тільки це для роботи а в мене походні
-
Я таке добро зручне і тепле
-
Усіх з Різдвом Христовим ! Та Новим РОКОМ! ... Колядуємо онлайн ! ... Щирі українські Колядки та Щедрівки )! ...
-
Пане Марк'яне, давно хочемо з дружиною з вами познайомитися) ... Ми тепер близько до вас )... Ферні) ... Защедруємо як треба!)) ... Відгукніться )! ...
-
Друзі, підкажіть, будь ласка. Якщо заїхати в Канаду по візі (CUAET) після березня 2024 - вона ж буде давати право на побут і роботу на весь термін своєї дії (3 роки)?
-
Готово
-
А я військового підтримую, а не Vlad! Дуже шкода що його кікнули, бо я так зрозумів що в нього вже крик душі був.
-
Військовий стан - це те, що можна ввести лише 1 раз підряд, він не може бути подовжений, як робиться у нас вже два роки. Почитайте і ви теж.
-
Доброго дня! Пiдкажiть будь ласка, що буде з вiзами cuaet пiсля 31 березня 2024 року? Вони будуть дiяти, якщо до кiнця березня не побувати в Канадi?
-
А статтю закону, якою ви це аргументовуєте, можете процитувати?
-
Зможете заїхати як турист
-
Скинь
-
Статтю закону? А закон це що таке? Вони наразі зараз непрацюють,то прикро
-
Ясне що то для роботи)
-
За такі в Одесі просять бу 50 дол
-
Скажіть будьласка як зварювальники в Канаді диплом обов'язково український чи все одно буде переатестація і тому подібно Чи наприклад якісь документи з місця роботи де я працював в Україні
-
Так сьогодні в Одесі
-
🌊😍А море ШТОРМИТ не по-детски… Ссылка на наш канал 👉 t.me/+_osZLpRD48c3ODYy (жми) Засняли что-то интересное? - скидывайте сразу нам в бот 👉🏼 @odinfo2_bot это увидит вся Одесса. 👉🏾 ✅ ПОДПИСАТЬСЯ
16 Jan 2023, 06:08
56249/64839
13 Jan 2025, 17:32