Канадський Марк Chat
-
@OstapBosak напишіть йому, я не знаю в якій з провінцій він знаходиться, але консультант хороший
-
цей маркіян?
-
Марк в тебє є в Канаді чи США знайомі лікарі? Чи українці лікарі.
-
Доброго дня! Шановне панство, хтось співпрацював з кадровими агенціями в Едмонтоні? Є такі, що адекватно працює? Шукаю роботу в промисловості (заводи), повʼязану з металообробкою, але Indeed/Glassdoor/Jobbank поки що результатів не дає. Може є позитивний досвід співпраці з кадровими агентствами?
-
Можливо,через консульство
-
Доброго дня Як оціните мої шанси на приїзд та залишитися в Канаді Віза cuaet 1рік 9міс Англ слабка Бюджет 8-10тис сad Дякую
-
Хто дуже хоче, то і без мови, і без грошей вивозить. А хто не дуже хоче, то навіть флюєнт інгліш і 100к$ збережень не допоможуть. Все в ваших руках. На ютубі є всі відповіді на базові питання, почніть вивчати усю інформацію і прописувати собі план, як ви хочете отримати перманент резіденс (постійне місце проживання) в Канаді
-
Після work permit cuaet я можу продовжити work permit чи тільки подавати на номінацію і там вже очікувати результат (Розглядається манітоба) Дякую
-
Вітаю! Таке питання, якщо чоловік не може ще приїхати до Канади до 31березня, як нам отримати для нього ворк перміт коли він прилетить? Я вже буду в Канаді через місяць
-
Сакажіть на будові можливо працювати без англійскої чи краще сидіти в польщі
-
Ваше життя буде складатися з маси питань окрім будови. Якщо поруч не буде людини зі знанням мови, ви не захочете тут лишатися. А на самій будові, звичайно, можна. Але розраховуйте, що буде трохи холодніше, ніж в Польщі і часто в морози доведеться сидіти вдома
-
Я думаю Ніяк) подавайтесь на пр, а потім по окремій програмі яка вийшла в жовтні заберете чоловіка, але лише після того як ви отримаєте пр, тому що чоловік зможе приїхати в Канаду після 31 березня лише як турист.