Канадський Марк Chat
-
Доброго дня Як оціните мої шанси на приїзд та залишитися в Канаді Віза cuaet 1рік 9міс Англ слабка Бюджет 8-10тис сad Дякую
-
Хто дуже хоче, то і без мови, і без грошей вивозить. А хто не дуже хоче, то навіть флюєнт інгліш і 100к$ збережень не допоможуть. Все в ваших руках. На ютубі є всі відповіді на базові питання, почніть вивчати усю інформацію і прописувати собі план, як ви хочете отримати перманент резіденс (постійне місце проживання) в Канаді
-
Після work permit cuaet я можу продовжити work permit чи тільки подавати на номінацію і там вже очікувати результат (Розглядається манітоба) Дякую
-
Вітаю! Таке питання, якщо чоловік не може ще приїхати до Канади до 31березня, як нам отримати для нього ворк перміт коли він прилетить? Я вже буду в Канаді через місяць
-
Сакажіть на будові можливо працювати без англійскої чи краще сидіти в польщі
-
Ваше життя буде складатися з маси питань окрім будови. Якщо поруч не буде людини зі знанням мови, ви не захочете тут лишатися. А на самій будові, звичайно, можна. Але розраховуйте, що буде трохи холодніше, ніж в Польщі і часто в морози доведеться сидіти вдома
-
Я думаю Ніяк) подавайтесь на пр, а потім по окремій програмі яка вийшла в жовтні заберете чоловіка, але лише після того як ви отримаєте пр, тому що чоловік зможе приїхати в Канаду після 31 березня лише як турист.
-
А може хто підкаже, чи можна повернути білет з Канади назад якщо купляти round trip? Чи лише пакетом 2 квитки разом?
-
Цікава думка, але щоб купити білети бажано знати це до того щоб не переплачувати, а от в cancelation policies тієї ж люфтганзи такого нема. Можливо у когось був практичний досвід
-
Невже так важко звернутися в компанію де ви їх замовляли і запитати? Доречі зазвичай коли ви замовляєте там є умови які ви підписуєте , або погоджуєтесь , тому перечитайте можливо знайдете там відповідь) тому що я думаю ви не знайдете представника цієї авіакомпанії тут)
-
всмі доброго вечора, я находжуся в активному пошуку роботи, працював лейбером і фінішером конкріт, англійська в мене погана, шукаю любий підзаробіток зараз, дякую
-
Шанс що я відповім, ну 1 із 10
-
була така ситуація з батьками, писали в кризову форму надавали докази що здавали. візу дали
-
можуть