Канадський Марк Chat
-
Ти серйозно?? А що таке цей ваш "гугл" бо я не в курсі)) Взагалі то для всіх питань є "гугл" але він не завжди доступно пояснює.
-
Для такого питання достатньо гугла
-
В Канаді в основному метрична системи деколи ще використовують імперську
uk.m.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BD%D0%B3%D0%BB%D1%96%D0%B9%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0_%D0%BC%D1%96%D1%80
-
www.prostobank.ua/servisy/kalkulyatory/konverter_ploshchadi/1/9/4
звертайся:)
-
Інформація дуже бідна, без нюансів і без пояснень в яких випадках що використовується. Наприклад, в яких одиницях вага на продуктах в магазинах та інше. З часом звісно можна звикнути але спочатку буде потрібно кожного разу переводити в конвертері, що не дуже зручно. Тим більше що на ютубі жодного україномовного відео на цю тему нема, тож Марк може бути першим.
-
1 фунт = 0.454 кг 1 кв фут = 0.093 кв м
Можливо тому і немає відео, бо більше нічого і сказати?))
-
Фунтами вимірюється вага і продуктів і будівельних матеріалів? Тобто всього?
-
Внизу на всіх продуктах завжди вказана ціна за 100 грам. Навіть якщо це акція на коробку, п ціна йде за одиницю товару - коробку. Бо все ж метрична система офіційно
-
Взагалі то, якщо ви не помітили, то Марк запитав про ідею для відео і видно, що цьому хлопцю подобається записувати відео. Бажаю йому якнайбільше підписників і корисних відео. А щодо мене, то у всіх питаннях по житті розбирався сам, починаючи від купівлі першого велосипеда в 14 років і закінчуючи облаштуванням свого життя в Європі, тому давайте не будем переходити на особистості.
-
Добрий день.підскажіть будь ласка.здавав біометрію у Празі 2 місяці тому.сказали через 2 тижні прийде лист на емейл...відтоді нічого не прийшло...що робити?можливо необхідно писати чи телефонувати комусь?
-
І знову заходимо на нове коло. Так буває, це - життя.
-
І знову тисячна людина! 😁
-
Підкажіть сайти/групи де можна знайти житло з господарями на перший час Дякую
-
на фейсбук я шукала відштовхуючись від обраного міста
-
Я незнаю чому добавився) В канаду мене з України і так ніхто не відпустить) Але Марк так старається і робить контент, що хотілось підтримати) Колись хотіли з дружиною в Канаду, але як бачимо найближчим часом без варіантів. Як там загалом життя в Канаді?)
-
і чи є там садки українські у Едмонтоні?) І чи взагалі садки хороші?
-
ви можете податись на візу, біометрію можна здати як вийде виїхати, тільки наразі Куает програма відкрита до березня 2023року.. якщо кордон відкриють то можна оформитимь до Канади :)
-
Де таке пише що термін дії програми CUAET до березня 2023
-
Ніде не пише але навряд чи відмінять раніше чим за рік
-
на офіційному сайті, це не секрет що програма вілкривалась на рік, але поки невідомо чи будуть продовжувати
5684/64839