Канадський Марк Chat
-
І знову заходимо на нове коло. Так буває, це - життя.
-
І знову тисячна людина! 😁
-
Підкажіть сайти/групи де можна знайти житло з господарями на перший час Дякую
-
на фейсбук я шукала відштовхуючись від обраного міста
-
Я незнаю чому добавився) В канаду мене з України і так ніхто не відпустить) Але Марк так старається і робить контент, що хотілось підтримати) Колись хотіли з дружиною в Канаду, але як бачимо найближчим часом без варіантів. Як там загалом життя в Канаді?)
-
і чи є там садки українські у Едмонтоні?) І чи взагалі садки хороші?
-
ви можете податись на візу, біометрію можна здати як вийде виїхати, тільки наразі Куает програма відкрита до березня 2023року.. якщо кордон відкриють то можна оформитимь до Канади :)
-
Де таке пише що термін дії програми CUAET до березня 2023
-
Ніде не пише але навряд чи відмінять раніше чим за рік
-
на офіційному сайті, це не секрет що програма вілкривалась на рік, але поки невідомо чи будуть продовжувати
-
Ну так зрозуміло що не назавжди. Але думаю Канаді це на руку чим по більше привезти Українців.
-
Ну виглядає логічним її продовжити, є сімї наприклад як наша, думаю це хороший актив для багатьох країн. Тобто Тато + мама + дитина (30-28-3 вік), ІТшники, без порушень і тп, ті які звикли працювати і нормально поводитись з людьми, проводити весело час і тп. і таких сімей дуже багато
-
Точно так само і я. Ми з дружиною графічні дизайнери і рекламщики маємо свою агенцію але проблема що хочу розвиватися а держава не надає ніяким можливостей
-
а ти часом не з Львова?) Мені здається я десь тебе бачив)
-
З Тернополя
-
На правах реклами аккаунт моєї агенції
-
www.instagram.com/artline.te.ua/
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, в аеропорту Едмонтона видають work permit? Рейс з Варшави, ч/з Амстердам до Едмонтона.
-
о, я так же лететь буду:) Да в Эдмонтоне выдадут wp
-
Добрий вечір,а підкажіть будь ласка ціні білета і де купували,бо я не можу ніяк розібратися самостійно де найти,чи можно через агенство яке?
5694/64839