Канадський Марк Chat
-
а на який документ ви пробували взяти кредит?
-
Кредитні картки вже давно придумали😅 тим більше там сума не велика раз епл)
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка, може є тут такі люди,що зробили канадську візу і живуть в Європі, як ви працюєте? Наприклад, хочу поїхати в Чехію працювати,а там сказали, що маєте канадську візу, то їдьте до Канади, в Чехії робочу візу не відкриють із-за того,що є канадська. Тепер в Чехії можна перебувати 90 днів як турист. Може хто є ще Польщі з канадською візою, як у вас справи з цим? Як працюєте?
-
В німетчіні теж саме , або зробіть другий паспорт щоб не видно візи було, я би так зробив би !) вибір за вами !) хай щастить 🍀
-
питання до людей які викликали поліцію до своєї оселі, потім були якісь наслідки ? зараз в знайомого біла гарячка він може спалити дім чи ще краще напасти на когось підскажіть що можна зробити
-
Привіт Марку розкажи свое враження про джетта.
-
Привіт усім. Є коротеньке запитання. Зараз в Іспанії запрацював сервіс безкоштовних оголошень Іспанія по-Українськи espanaua.es/ це сервіс як OLX + PROM UA - сервіс українців для українців. Платформа з корисною інформацією, оголошеннями та платформою для бізнесу. ПИТАННЯ? – Чи потрібне аналогічний сервіс в Канаді? Наприклад: Канада по-Українськи Чекаю на ваші відгуки та ідеї. Створимо разом єдиний український простір!
-
Теж хотіла зробити другий паспорт,але мене застерігли,що на другому ставлять відмітку,що є перший!На мій погляд краще заявити,що втратили,та зробити абсолютно новий.
-
Дякую❤️