Канадський Марк Chat
-
питання до людей які викликали поліцію до своєї оселі, потім були якісь наслідки ? зараз в знайомого біла гарячка він може спалити дім чи ще краще напасти на когось підскажіть що можна зробити
-
Привіт Марку розкажи свое враження про джетта.
-
Привіт усім. Є коротеньке запитання. Зараз в Іспанії запрацював сервіс безкоштовних оголошень Іспанія по-Українськи espanaua.es/ це сервіс як OLX + PROM UA - сервіс українців для українців. Платформа з корисною інформацією, оголошеннями та платформою для бізнесу. ПИТАННЯ? – Чи потрібне аналогічний сервіс в Канаді? Наприклад: Канада по-Українськи Чекаю на ваші відгуки та ідеї. Створимо разом єдиний український простір!
-
Теж хотіла зробити другий паспорт,але мене застерігли,що на другому ставлять відмітку,що є перший!На мій погляд краще заявити,що втратили,та зробити абсолютно новий.
-
Дякую❤️
-
Доброго дня допоможіть будь-ласка з сайтом де потрібно податись на допомогу від Канади 3000$
-
Всім привіт шукаю роботу плиточника,маю досвіт роботи в будівництві 20 років. Буду вдячний за будь яку інформацію
-
Всім привіт шукаю роботу плиточника,маю досвіт роботи в будівництві 20 років. Буду вдячний за будь яку інформацію
-
Хтось знає після якої річної суми в Альберті потрібно сплачувати 45% податку?
-
Як так не розумію
-
Я ніде не можу знайти інформацію) у нас хлопці мають по 160 і платять в районі 45%