Канадський Марк Chat
-
здраствуйте Маркіяне. Слідкую за Вашою діяльністю з самого початку.Ви світла душа іробите корисну , потрібну справу,тож всілякі дурники не зіб"ють зі шляху. На разі в Україні запускається проект по створенню новітнйого суспільства свідомих людей.Якщо цікаво ,пишіть. Поясню. З повагою Олександр.
-
Повністю згідний! В Україні якщо в мене була необхідність потрапити до спеціаліста , за гроші ти потрапляв сьогодні до спеціаліста і через пару годин вже мав консультацію чи направлення чи рецепт на ліки і тд… Якщо не мав грошей то за 1-2 максимум дні, в черзі ти потрапляв до нього… за тих 200-300-500 грн ( чоколядку; яку давав за вдячність, я то не рахував за хабар, бо самі попрацюйте за тих 6к грн лікарем) Тут чи « безкоштовна» чи платна черга така що 😮… До речі хтось знає статистику, скільки людей в 2023 році померли в черзі не дочекавшись на прийом до лікаря? Я маю на увазі емерждженсі?) Так в нас корупція, але спробуйте тут, в Канаді, записатися за гроші на МРТ))
-
Нема що півняти медецину Канади і України.В Канаді тривалість життя 82.5 років , в Україні 65. Українській медецині ше рости і рости.Вона підстроєна під погане відношкння українців до власного організму.Україеці йдуть до лікаря коли почки вже в трусах опинились.Канадці йдуть до лікаря раз в рік, щоб того не ставалось як омога довше.Це називається превентивна медицина.Вона логічніша і менше корупційна.Шоколадок їм не треба, зарплати хватає...2-3 місяці черги- тому що багато тих хто начитався інтернетів, накрутили себе, а лікарям розхльобувати той маразм))) і от зв 2-3 місяці відсіюються ті хто не мають реальних траблів зі здоровЛям)
-
Вони не бояться втратити гроші пвцієнта, це не Україна, де лікар сам вигадує хвороби в пвцієнта, щоб розмотатити його лаве.у канадських є зарплати мама не горюй.Вони бояться діяти не за інструкціями, щоб їх потім в судах не засудили.Ось що вони бояться.а грошей, повірте у них хватає...
-
2-3 місяці то рахуй швидко. Нерідко до профільного спеціаліста черга на прийом півроку-рік. Я реально знаю людей хто чекав півроку і хто все ще чекає рік. А середню тривалість життя пов'язувати з якістю медицини не дуже коректно, так це один з факторів але далеко не головний навіть не з першої трійки факторів які впливають на це.
-
Привіт! [email protected]
-
ну ви мабуть не дуже помітили! Якраз все навпаки. По-перше екологія в Канаді значно краща ніж в Україні. Якість повітря навіть в мегаполісах зазвичай краща ніж в українських мегаполісах які перевантажені брудними виробництвами з рівнем екологічних норм 1970ого року. Про радіаційне забруднення я взагалі мовчу. По-друге кількість авто ніяк не впливає на більш спортивний та здоровий спосіб життя. Спортивні зали, рекріейшин центри та спортивні майданчики забиті людьми які займаються спортом. Навіть співвідношення велосипедистів і просто людей які займаються бігом далеко не на користь України в порівнянні з Канадою. В Україні і бажаючих поменше і інфраструктура не так розвинута для цього. Ну і по-трете безпека в плані злочинів на побутовому рівні теж далеко не на користь України. Ось ці три фактори на мою думку і мають головний вплив на тривалість життя. А ось десь по-четверте чи навіть по-п'яте стоїть медицина. Хоча я б не сказав що в Україні в цьому плане все погано та і в Канаді далеко не ідеально з медициною.