Канадський Марк Chat
-
Попит на щось гарне, можуть вимагати справок як на PR
-
Не хочуть здавати без кредитної історії або передплати за 4-6 місяців наперед одразу
-
А в чому основна проблема?!
-
Проблема не скільки коштує житло, а знайти його 50% проблеми та щоб Вам його здали ще 50%
-
Як що чесно я більше схильний до Торонто , але хочу зважити всі плюси і мінуси
-
Я десь це розумію , але хочу зважити всі + і всі - , тяжко щось визначитись якщо немаєш там нікого, тим більше нелюблю на когось надіятись
-
Контракт на рік, агенції здають найменше на 6 місяців. А багато новачків покидали за різних обставин….тому така практика винайму житла
-
Добре там де нас нема
-
Сніг ⛄️ мороз -30: -38 та без весни і осіні подобається? Вибирайте Альберту. Вічну зелень тоді Британська Колумбія. Більше до українського клімату то Онтаріо… за інші провінції там вже інша специфіка (вітра, зима , французька мова 😅)
-
Але хтось говорить одне а хтось друге
-
Теж розумію що в Торонто можливо з роботою буде простіше
-
От бачиш я цього не знав
-
А взагалі, в цьому місяці була стаття , що Калгарі ох*** 🤬 і увійшла до трійки де виросли ціни на аренду. Доречі Торонто та Ванкувер не увійшли в пʼятірку. Британська Колумбія з січня почала боротьбу із зловживанням арендою.
-
Добре там де ми є🙄
-
Раджу шукати відгуки на Канадських ресурсах, новини та статті. Самі канадці мігрують постійно з провінції до провінції
-
Аеропорт Торонто 17.02.34 - 01:30 год. «CUIAS» 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ великі проблеми з безкоштовним поселенням! 🙅♂️🙆
-
«CUIAS» сказала ще 2 дні тому всіх селили!
-
якщо чесно, не хочу нікого образити але їхати і розраховувати 100% на безкоштовне житло, то як на мене таке...
-
Цей план також прописаний але як послідній, не дуже хочеться 70$ за добу платити 😅
-
ну то таке, мої думки )
16 Jan 2023, 06:08
58082/64839
13 Jan 2025, 17:32